Kislánykorom óta képekben látom a világot! Apró, pici képkockákban… Láss Te is az én szememmel!

– Kovács Kata fotós

A fotózás intim, kapcsolat alapú, legyen szó portréról családi fotóról, glamour fotózásról, vagy a bátrabbaknak boudoir fotózásról. Mindenképp egy adott élethelyzetet mutat be, klasszikus, időt álló képekben. Hangulatodtól függően, Te bolondítod, fűszerezed saját igényed szerint.

Szeretek összehangolódni a modellemmel… egy rövid személyes találkozó alkalmával a stúdióban, ahol közösen választunk stílust, hangulatot az elképzeléseihez. Ebben segítenek a műteremben található albumok.

Különböző csomag ajánlatokból tudsz választani, amik a fotók számát, stílusok variációját tartalmazzák, így Te döntheted el milyen terjedelemben készüljenek képeid.
Ezek után időpontot egyeztetünk a sminkessel, fodrásszal, alkalmanként stylist segítségét kérjük (Prémium csomag).

Olvasd el, hogy hogyan készülhetsz fel a fotózásra

Fotózás után az elkészült képekből kiválasztjuk a retusálásra szántakat (a csomagnak megfelelően). Minden csomag tartalmaz retusált képeket elektronikus formában, amit elvihetsz cd-n vagy pendrive-on. A retus nálam finom, tiszta, így megőrizheted a saját karakteredet, egyéniségedet. Képeidet kérheted ezen felül exkluzív albumban vagy egyszerűen kinyomtatva a választott méretben. Készíthetünk nagy méretű kasírozott nagyítást egyedei méretben is, vagy vászonképet is.

Nem szeretem „csak” számítógépen tárolni a meghitt pillanatokat, érzéki csodákat, hiszen sokat dolgoztunk közösen rajtuk, hogy örök emlék maradhasson!

Gyere el, ha személyes ajándékot szeretnél adni, vagy ha szükséged van egy kis biztatásra, önbizalmad megerősítésére vagy, ha épp csak remekül érzed magad a bőrödben!

Ha pár kiló felesleget látsz magadon nem kell elhalasztanod a fotózást, mert  retusálást épp erre  találták  ki. Az utómunkát ugyanazzal a technikával készítjük, mintha magazin címlapot készítenénk. Ebben pedig volt bőven részünk az elmúlt évtizedekben!

Szóval, jelentkezz be bátran, profi csapatunk kizárólag nőkből áll, úgyhogy felszabadultan tudod élvezni ezt a napot a stúdióban velünk.

Öltöztesd ünneplőbe a szívedet és mutasd meg magad bátran, úgy, ahogy Te szeretnéd! Ebben partner leszek!