Kismama fotózás

 

Ha kismama fotózáson veszel részt, gyermekeddel már a megszületése előtt rengeteg közös élménnyel gazdagodtok. Ugyanis a fotózás végig egy szeretetteljes közegben történik, ahol kismamaként a pocakodban növekvő csöppséggel végig boldogan érezhetitek magatok. Ez egy olyan program, amely kikapcsolódást nyújt és örök emlékeket szerez. Később ezeket a fotókat közösen visszanézni nemcsak remek móka lesz, hanem tartalmas családi beszélgetések táptalaja is. A pocakos fotózás tehát sokkal többet jelent néhány profin elkészített képnél. Ha olyan képeket szeretnél a jövőben nézegetni gyermekeddel, amelyek mindig jó érzéssel töltenek el titeket, ne hagyd ki a kismama fotózás lehetőségét!

 

A BoudoArt fotóstúdióban nagy szeretettel és teljes felszereltséggel várunk. Előzetes egyeztetésünk során akár egy előre megtervezett koncepciót is kialakíthatunk, hogy igazán egyedi és emlékezetes képek készüljenek – pontosan olyanok, mint amilyeneket elképzeltél. Igény esetén profi fodrásszal és sminkessel segítjük elérni a kívánt formát. Ha a legjobban mutató ruhát keresed, abban is segítünk. Legyen bármilyen kérdésed is, nyitottak vagyunk rá. Csapatunkkal mindenről gondoskodunk.

 

Természetesen a fotózáson végig Rajtad és gyermekeden lesz a hangsúly. Ha úgy érzed, szívesen tartanál 5 percnyi szünetet, bátran megteheted. Nem siettetünk, és nem is erőltetünk. Célunk, hogy valóban jól érezd magad a fotózás elejétől a végéig. A fotózáson csakis Te leszel jelen, így a kellően diszkrét környezet garantált. Keress minket bizalommal, és örökítsd meg életed ezen csodálatos szakaszát!

 

Bővebb információ: https://www.gyermek-foto.hu/