Újszülött Fotózás

 

Újszülött gyermeked érkezése egyedüli és felejthetetlen mérföldkő az életedben. Ha ezt a meghitt időszakot profi fotók formájában is meg szeretnéd örökíteni, az újszülött fotózás jelenti a megoldást. Olyan képeket készítünk, amelyeket még hosszú évtizedek múlva is mindig nagy öröm lesz közösen megtekinteni. A fotózáson mindenben segítő kezet nyújtunk. Célunk a baba születéséhez illő, valóban meghitt hangulat megteremtése és átadása a gondosan készített képek által. Gazdagítsd gyermekedről a legaranyosabb fotókkal a családi fotóalbumot!

 

Az újszülött fotózásra otthonodban, az első 2 hétben célszerű egy megfelelő időpontot kijelölni. Ugyanis a babák ekkor még a méhen belüli környezethez szokva kezdenek barátkozni a külvilággal. Ekkor veszik fel azt a gyermekies, gömbölyű formát az alváshoz, amilyen szépen csak egy újszülött tud pihenni. Az első 2 hét még mindenképpen a végtelenül békés pihenés időszaka, éppen ezért tökéletes alkalom a fotózásra. Otthonodba teljes fotós felszereltséggel érkezünk, ezért a kívánt környezeten kívül semmit nem szükséges előkészítened. A fotózás általában 2-4 óráig tart.

 

Miben segítünk? Ha szeretnéd, az újszülött fotózás teljes koncepcióját megtervezzük. Segítő kezet nyújtunk a ruhák kiválasztásában és a legjobban mutató háttér megtalálásában is. Mindenre hagyunk időt menet közben, így összecsapott fotók helyett valóban kiforrott képeket készítünk gyermekedről. Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk. Keress minket bizalommal!

 

Bővebb információ: https://www.gyermek-foto.hu/