A boudoir fotózás az igazán szexi fehérneműs képek sorozata.

Amikor már túl vagy a glamour-on bátrabb vagy, és szeretnél még-még-még szexibb, egyre többet mutató, és egyre többet sejtető képeket jó helyen jársz. A boudoir sokkal direktebb, többet mutat a testből, kacérabb, bevállalósabb stílus. Szexi, de sohasem pornográf. Mindig nagyon ízléses és kifinomult fotókat készítünk. A fotósorozattal meglepheted magad és a választottadat is. Ez egyben egy élményfotózás, amin keresztül valóra válthatod álmaidat. Itt lehetsz sztár. Ebben segíthetek!

 

Ezek nem unalmas beállítású, klisé fehérneműs fényképek lesznek. Itt tényleg megmutathatod önmagad, hogy vagy igazán szexi. Itt a lehetőség! Incselkedj a kamerával, dobd be magad. Így a belső kisugárzásod, az egyéniséged is átjön a képeken keresztül.

Női fotós csapatunk segít feloldódni. Légy merész! Én, mint profi fotós, figyelek mindeközben a részletekre. Hogy kihúzd magad, feszüljenek az izmaid, szépen összezárva álljanak az ujjaid, stb. Igyekszem kiemelni a nőiességedet, egyediségedet, stílusodat. A testalkatodnak megfelelő, előnyös pózokat választjuk, figyelek a jó beállításokra, és hogy a vonásaid természetesek legyenek.

 

Mi van, ha mégsem vagy tökéletes? Megnyugtatlak, senki sem az! Erre szolgál a retusálás. Pár kg felesleg, kis bőrhibák… és jön a retus. Az utómunkát ugyanazzal a technikával készítjük, mint a magazin címlapokat. Ebben pedig volt bőven részünk az elmúlt évtizedekben! Szóval jól fogsz kinézni, ne aggódj!

 

Elegáns, ízlésesen berendezett és hangulatos műtermem, professzionális fényképezőgépekkel, fényekkel és kellékekkel, 12 mindig megújuló enteriőr háttérrel és több, mint 30 választható háttérszínnel, számos kiegészítővel felszerelt. Stábom jól képzett női fotósok, akikkel évek óta elismert eredménnyel, baráti légkörben dolgozom együtt. Szolgáltatásaim között szerepel fodrász, sminkes, akik a megbeszélt időpontban itt vannak a stúdióban és fotózás előtt a legjobb formádba varázsolnak. Többféle szexi cuccot is hozz. Átöltözésre természetesen van lehetőség, kényelmes, szépítkező asztallal, tükrökkel ellátott külön helység van erre a célra. A boudoir fotózás egyedi, egyéni és csak rólad szól. Ilyenkor csak veled foglalkozunk. Bezárkózunk, és senki nem zavarhatja meg intim hangulatú fotózásunkat.

 

Még sohasem készült rólad rendes fehérneműs kép, csak szelfi? A boudoir fotózás rád vár! Gyere el, és próbáld ki. Legalább egyszer az éltében minden nőnek át kell élnie ezt az élményt, mindegy hány éves. Megnyilvánulni, kifejezni magát, megmutatni a testét, annyi idősen amennyi, és a szexualitását olyannak, amilyen Ő maga, mindezt támogató női környezetben. Minden kornak megvan a varázsa, a fiatal bájnak, és az érett női kornak is, amikor a tapasztalat és a megélt élmények érzésvilága benned van. Mi nők ezt érezzük. Hiszen ugyanolyanok vagyunk, gondokkal, bajokkal, örömökkel, bánatokkal. Amikor mindez látszik a képen megérte. Az tényleg te vagy! Majdnem meztelenül kifejezve önmagad és a nőiességed. Ez egy nagyon szép és a lehető legbizalmasabb ajándék, magadnak is.