boudoart-logo

Üzleti-céges fotózás

dekor

Profi, üzleti portré

Üzleti portfé fotózás általában a vállalkozás helyszínén történik, de 8 főig a műtermemben is kivitelezhető.

Kis- és középvállalkozásoknak vagy magánszemélyeknek szoktam a leggyakrabban üzleti portrét készíteni, de a cégeknek egyaránt megfelel ez a típusú fotózás.

A cégeknél általában az egész vezetői csapatról elkészítem a portréfotókat és van, ahol közös képeket is készítenem kell. Lehet klasszikus vagy modern stílusú a portré fotózás.

Általában együtt eldöntjük, vagy készíthetünk 2 sorozatot, esetleg próbaképeket.

uzleti ceges fotozas boudoart

Évekig használható, professzionális képek

Sokaknak az idejük a legdrágább. Érdemes egyszer rászánni ezt az időt, ekkor mi kialakítjuk a fotózás körülményeit, a háttereket, stb… és évekig használhatod ezeket a fotókat, prospektusokon, weboldalakon, minden hivatalos kiadványon, arculati elemeken. Cégeknél célszerű az egész vezetői kart közel egy időben fotózni, így sokáig nem lesz gond, hogy honnan szedjék elő a kollégák a grafikusoknak a jó fotókat.
uzleti ceges fotozas boudoart 2

A fotózás menete...

Célszerű, hogy 2-3 garnitúra ruhát hozzatok magatokkal. Mindegyik váltás elegáns legyen! Fontos viszont, hogy az egyik nagyon konzervatív (azért ne white/black tie, elég a smart casual), a második kicsit lazább, a harmadik pedig valami egyforma, legalább színeiben, ha nincs is egyenruhátok.

A fotózás menete egyszerű, mert ameddig a hölgyet/hölgyeket sminkelik, megcsinálom az úr/urak egyéni üzleti portré fotóit. Majd a hölgyekét, addig az urak pihennek, végül jöhetnek a csoportos képek és a mindenféle egyéni kívánságok.

Műtermemben van átöltözési lehetőség, sminkszoba, fürdőszoba, teakonyha és egyéb kényelmet szolgáló dolog.

Galéria

dekor