boudoart-logo

GYIK

dekor

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek sokszor felmerültek az eddigiek során. Fusd át nyugodtan, és ha valamire nem találtál választ, akkor írj nekünk nyugodtan! 🙂

  • Maradj hidratált és kipihent!
  • Közvetlenül a fotózás előtti napokban ne napozz, és ne menj szoláriumba.
  • Lábadat és a bikini vonaladat 2-3 nappal előtte gyantáztasd, hogy a fotózás napján ne legyen irritált a bőröd.
  • Gyere laza ruhában, hogy ne maradjon nyoma a szűk holmiknak a testeden!
  • Előző nap mosd meg a hajad, hogy ne szálljon, így csak a frizurádat kell megcsinálni, de érkezhetsz fodrászoltan is, ha szereted a saját frizurádat.
  • Fehérneműk, fűzők, míderek jöhetnek minden mennyiségben! Szexi neglizsék, kombinék…
  • Egyéb kellékek: nyakláncok, ékszerek, gyöngyök, sálak

IGEN! Mindannyiunknak van olyan testrésze, amit nem kedvelünk, de ezeket különböző pózokkal és előnyös világítástechnikával elfedhetjük és képesek vagyunk kiemelni kedvenc területeinket. Minden nő gyönyörű és ezt meg is mutatjuk!

Megnyugtathatlak, a boudoir fotózás 18 éves kortól a végtelenségig terjed. Nincsenek korlátok, minden nő számára lehetséges!

A smink elengedhetetlen a hatásos boudoir fotóhoz, hiszen úgy szeretnél kinézni, mint a magazinokban. A sminkes természetesen a stúdióban vár Rád és a választott csomagban megbeszéltek szerint velünk is marad a fotózáson. A fodrász személyében, ha ragaszkodsz a saját jól bevált szakemberedhez, természetesen rendben van, hiszen nem átváltoztatni akarunk, hanem csak kiemelni a saját egyéniégedet. De ha ránk bízod magad, sminkeseink duplán képzettek, így ez sem okoz gondot!

Kiegészítők, boák stb… nagy választékban állnak rendelkezésünkre, de fehérneműt higiéniai okok miatt magadnak kell hozni, ami pontosan a méreted és a stílusod vagy vágyaid stílusa.

Természetesen, igen! Minden képet, amit a választott csomag tartalmaz közösen szoktuk kiválasztani a fotózás végén. Azután 10 nap múlva kézhez kapod digitális formában és választhatsz még printeket, albumokat, fotókönyveket tetszés szerint.