boudoart-logo

Portfólió fotózás

dekor

Mutasd meg ezer arcodat!

Portfólió fotózásnál egy fotósorozatot készítünk rólad, mely több célból is készülhet. Mindegyik típusnak más-más a stílusa, így a háttereket, kiegészítőket is ennek megfelelően választjuk ki.

Sokszínű válogatás különböző stílusokban, ami széles palettája személyiségednek. Farmertől az estélyi ruháig minden belefér.

Portfólió fotózásnál keverhetjük a stílusokat, egészen a portrétól a boudoir hangulatig. Felépíthetjük fotósorozatodat akár egy helyszín, akár egy extra kellék bevonásával. Gondolok itt egy motorra, autóra vagy bármire, ami kedves Neked.

portfolio fotozas boudoart

A lehetőségek tárháza végtelen...

Mindig van lehetőség és idő kitalálni a különböző kereteket, hangulatot, és ehhez enteriőrt választani. Van lehetőség átöltözésre, frizuraigazításra, sminkre is. (Kérésre sminkest vagy fodrászt hívok a helyszínre.)

Egyéni portfólió fotózáson felül lehetőség van csoportos portfólió fotózásra is, amin általában 2 vagy több ember együtt fotózkodik (pl. testvérek, cégtársak, barátok, párok, stb.). Több személyes portfólió is előfordul pl. zenekarok, cégek esetében. Ez a fotózás egyik legnehezebb területe. Jobban szeretek ilyen esetekben én menni hozzátok, és saját környezetetekben megörökíteni benneteket, ugyanis ennél elképzelni sem lehet autentikusabbat.

portfolio fotozas boudoart 2

Itt bárki lehetsz!

Mindegyik portfólió fotózás (típusától függetlenül) tartalmaz portrékat, mellképeket és egész alakos képeket is. A különböző sorozatok más választható háttérrel, díszlettel, öltözékkel és frizurával készülnek.

Csináltathatsz komoly, szelíd, játékos vagy vagány sorozatot is. Kitalálhatsz különböző keretmeséket, történeteket a fotózáshoz.

Igazán sikeresek akkor lesz ez fotózási forma, ha sminket és fodrászt is igénybe veszel!

Lehetőséged van stylist bevonására is. Itt mindent az igényeidre szabunk!

Galéria

dekor