Kismama fotózás

dekor

Közös élmények

Ha kismama fotózáson veszel részt, gyermekeddel már a megszületése előtt rengeteg közös élménnyel gazdagodtok. Ugyanis a fotózás végig egy szeretetteljes közegben történik, ahol kismamaként a pocakodban növekvő csöppséggel végig boldogan érezhetitek magatok.

Ez egy olyan program, amely kikapcsolódást nyújt és örök emlékeket szerez. Később ezeket a fotókat közösen visszanézni nemcsak remek móka lesz, hanem tartalmas családi beszélgetések táptalaja is. A pocakos fotózás tehát sokkal többet jelent néhány profin elkészített képnél.

Ha olyan képeket szeretnél a jövőben nézegetni gyermekeddel, amelyek mindig jó érzéssel töltenek el titeket, ne hagyd ki a kismama fotózás lehetőségét!

kismama fotozas boudoart 3

Nagy szeretettel és teljes felszereltséggel várunk

Előzetes egyeztetésünk során akár egy előre megtervezett koncepciót is kialakíthatunk, hogy igazán egyedi és emlékezetes képek készüljenek – pontosan olyanok, mint amilyeneket elképzeltél. Igény esetén profi fodrásszal és sminkessel segítjük elérni a kívánt formát. Ha a legjobban mutató ruhát keresed, abban is segítünk. Legyen bármilyen kérdésed is, nyitottak vagyunk rá. Csapatunkkal mindenről gondoskodunk.
kismama fotozas 2

Végig rajtad és gyermekeden lesz a hangsúly

Ha úgy érzed, szívesen tartanál 5 percnyi szünetet, bátran megteheted. Nem siettetünk, és nem is erőltetünk.

Célunk, hogy valóban jól érezd magad a fotózás elejétől a végéig. A fotózáson csakis Te leszel jelen, így a kellően diszkrét környezet garantált.

Keress minket bizalommal, és örökítsd meg életed ezen csodálatos szakaszát!