glamour-fotozas-boudoart

Válassz minket, mert:

  • Személyre szabottan készítjük a fotókat
  • Nagyon hamar oldott hangulatot teremtünk
  • Segítünk a ruhák kiválasztásában is
  • Megtaláljuk a számodra legideálisabb pozitúrákat
  • Nálunk szabadjára engedheted a kreativitásod
  • Igény esetén profi sminkest is biztosítunk

Glamour fotózás

A glamour fotózás a szépséget és az érzékiséget helyezi előtérbe. Itt elsősorban nem a helyszíneken vagy a ruhákon múlik a siker, hanem a kisugárzáson és a koncepción. Természetesen fontosak az előkészületek is, ezért mindenkinek segítünk abban, hogy a legtöbbet hozza ki magából a fotózás során.

Mit jelent a glamour fotózás?

Glamour fotózás esetében a nőiesség kiemelése a legfontosabb cél. Egész alakos, portré- és mellképeket is készítünk, ezért a lehetőségek valóban széleskörűek. Segítünk a megfelelő háttér és helyszín kiválasztásában, hogy a környezet is elbűvölő legyen. A glamour fotózás előtt természetesen veled is egyeztetünk az összes fontos részletről.

A ruhák és a különböző kiegészítők hozzátesznek a személyiségedhez, így az általad elképzelt képi világhoz igazítjuk azokat. Érdemes szétnézni a galériánkban, hogy egyedi és kreatív ötleteket szerezz. Gondold végig, hogy milyen képeket szeretnél magadról, és ez alapján tervezgesd a glamour fotózás előkészületeit.

A legkiválóbb képek mindig akkor készülnek, ha elengeded magad és felszabadultan hozod a saját stílusod. Ilyenkor tökéletesen az egyéniségedre tudunk fókuszálni, amely lélegzetelállító fotókat fog eredményezni. Nyugodtan vesd be a kreativitásod, hiszen számos egyedi ötlettel állhatsz elő a fotózás időpontjára.

Hogyan érdemes a glamour fotózás napjára felkészülni?

Ha már megtaláltad a neked tetsző képi beállításokat és pozitúrákat, érdemes a ruhák és smink terén is felkészülni. Válogasd ki a kedvenc ruháidat, és hozz magaddal többet is a fotózásra, hogy bármikor változtathass a stílusodon. A műteremben erre a célra kijelölt öltözőben nyugodtan lecserélheted a ruhákat, és folytatódhat a glamour fotózás.

Népszerű választások például a koktélruhák, az elegáns fekete ruhadarabok és a magas sarkú cipők is, hiszen ezekkel valóban ki tudjuk emelni a nőiesség szépségét. A legfontosabb, hogy Te is jól érezd magad a ruhákban, és magabiztosan állj a kamerák elé. Hozd a saját stílusod, és mi hozzád igazítjuk a glamour fotózás körülményeit.

A glamour és boudoir fotózásra profi sminkest is kérhetünk számodra, hogy a végeredmény biztosan impozáns legyen. Női csapattal dolgozunk, ezért hamar barátságos és felszabadult hangulatot alakítunk ki, hogy neked már csak a fotózásra kelljen koncentrálni. Kihozzuk belőled a maximumot, hogy a képekre bármikor büszkén tekints a jövőben.

Tetszik a fotózás ötlete, de még nem döntöttél?

Ha tetszik a glamour fotózás ötlete, érdemes minél hamarabb belevágni. Sokan halogatják, hogy majd a legjobb formában térhessenek be a fotóstúdióba. Azonban bármilyen retusálást elvégzünk a képeken, ezért a saját igényeidre szabjuk a végeredményt. Ne félj attól, ha nem most hozod a legsportosabb formádat, hiszen a profi fotózási körülményekkel és világításokkal a legelőnyösebb képeket készítjük el rólad.

Ha szeretnéd megmutatni a szépséged képeken is, mindenképpen a glamour fotózás jelenti a megoldást. Keress minket bátran, és mindenben segítséget nyújtunk, hogy elégedett legyél a fotóiddal!