Portré fotózás - BoudoArt

Portré fotózás sok célból, szinte bármilyen fórumra készülhet. Csináltathatsz pl. konkrét megjelenéshez valahová, vagy a weboldaladra, de csak úgy is. Viszont, ha már vannak jó fotóid magadról, cseréld le profilképeidet a közösségi oldalakon. Akár mindegyiken lehet más-más kép. A Facebook-on egy lazább, vagányabb hangulatú, az Instán valami szép és kedves, a LinkedIn-en egy hivatalosabb, üzletiesebb portré fotó. Egyébként is fura ilyenkor nyáron valami havasat vagy karácsonyit látni és ez fordítva is igaz, mert télen sem szívesen nézegetjük valaki fél évvel ezelőtti nyaralási képeit.

 

Mindig kell egy kis megújulás! Használd ki most az alkalmat! Mindenhonnan szedd le több éves, esetleg nem annyira jól sikerült, vagy megunt képeidet. Csináltass végre olyan személyre szabott portré fotókat, amik tetszenek és téged képviselnek. Lehetsz merész is! Szoktam javasolni, hogy kicsit toljuk ki a komfortzónádat. A megszokottakon, a komfortzónán kívül, a fotós kliséket is elhagyva, tényleg eredeti ötletek jönnek ki belőlünk. Együtt biztosan megtaláljuk, ha nem, akkor kialakítjuk új stílusodat! Ne félj a változástól! Amikor az emel rajtad, téged támogat és segítségével jobb eredményeket érsz el a mindennapi életedben is. Már akkor megérte, ha általa jobb hangulatban leszel, közelebb kerülsz magadhoz, jobban szereted a munkád, mélyebb kapcsolatokat építesz a körülötted lévőkkel és időről-időre tartva ezt az állapotot megszokottá válik, és azt veszed észre, hogy boldog vagy. Milyen érzés? Mindez pedig kezdődhet egy játékkal, egy portré fotózással itt a műtermemben.

 

Legyenek olyanok a képek, mintha 10 éve készültek volna, amin még Te is meglepődsz. Ehhez kellesz Te a modell, én a fotós, aki látja mik a legelőnyösebb beállítások, pózok, hátterek neked és kihozza belőled, ami benned van és női portré fotózás esetében a profi sminkes. Portré fotózásnál is elengedhetetlenül szükséges a professzionális smink, ami a megszokottnál kicsit erősebb és kiemeli a szemeidet. Na, kipróbálod?

 

A smink fontossága miatt a nőkön volt a hangsúly, de természetesen férfiakat is várok portré fotózásra. Lehet egy laza farmeres, felhajtott ingujjas szett és egy kifinomult öltönyös-nyakkendős portré sorozat. Vagy szeretnél valami különlegesebbet? Válasz zakót és hozzá illő, de eltérő színű nadrágot, vagy egy piros cipőt. J Legyél egyedi és ne félj a színektől, találunk hozzád jó hátteret! Ha mégis bizonytalan vagy, hozz több öltözetet, segítek választani!