Esküvői fotózás

Mindenki életében ez „a nagy nap” – szokták mondani. Vannak persze, akik élete úgy alakul, hogy több ilyen napot is első kézből élhetnek át. Az az egy biztos, hogy ezek visszahozhatatlan pillanatok még akkor is, ha valakinek több esküvője van. Minden esküvő más és más. Azt hiszem, ez így is van jól, mert mi is különbözőek vagyunk. Ezért is ragaszkodom hozzá, hogy megismerjem azokat, akiket fotózok, különösen, ha az egy esküvő fotózás. Szeretek „a nagy nap” előtt találkozni, beszélgetni az ifjú párral, hogy mi a fontos számukra, mit szeretnének, mi az elvárásuk a fotóstól, mi lesz az esküvő menete, milyen programok lesznek. Meg úgy általában megismerkedni velük, hogy ők milyen emberek, nyugodtak, megfontoltak, vagy forróvérűek és folyton pörögnek?

 

Fontos a fotós, mert ezek megismételhetetlen pillanatok és a fotósnak is fontos, hogy mindig pont ott legyen, ahol kell, ahonnan jó szögben látszik a pillanat és ő sincs útban. Ezért fontos nekem, mint fotósnak, hogy megismerjük egymás, részt vegyek az előkészületekben, mert utólag visszanézve minden pillanat fontos lehet, amikor készültök „a nagy napra”.

 

Szeretek szinte észrevétlenül ott lenni, úgy belesimulva az eseményekbe, az érzésvilágotokba, hogy a ti szemeteken keresztül lássam a rendezvényt, nem, mint kívülálló. Így lesznek a képek, a Ti képeitek. Azokat a pillanatokat szeretem elkapni, ami nektek fontos, nem csak kliséket készítek.

 

Nekem az esküvő a „bugyifelhúzástól” kezdődik, a készülődéstől, mert nagyon fontos az összehangolódás és ennek itt van meg az ideje és lehetősége. Később benneteket se zavarjak se én, se hogy folyton reflektorfényben vagytok és állandóan fotózom. Van, aki csak a szertartást kéri, hogy fotózzam, de én jobban szeretem, ha egész nap veletek vagyok, hogy ráhangolódhassam, és át tudjam élni az élményt a ti szemeteken keresztül.

 

Biztosra szeretnétek menni? Tegyetek próbára! Hívjatok el jegyes fotózásra is. Szívesen veletek töltök egy napot, vagy pár órát, egy különleges alkalomkor, egy szép helyen, közös programotokon, valamikor pár héttel az esküvő előtt. Ott is rengeteg jobbnál-jobb képet készítek rólatok, mely szintén örök élmény marad. Itt csak Ti vagytok, fesztelenül, gátlások nélkül, boldogan. Érdemes hát rendesen megörökíteni a pillanatokat, nem csak pár szelfit kattintani, amin csak a fejetek látszik.

 

Az esküvő fotózás helyszíne lehet Budapest, vagy vidéken is bárhol. Képeket lehet még készíteni templomkertben, a Margit-szigeten, valamelyik parkban, vagy akár a Budai várban is, amit jól ismerek. Biztos van kedvenc helyetek, vagy egy kiszemelt helyszín, ahol szeretnétek még pár kültéri fotót készíttetni, nem csak az étteremben, vagy ahol az esküvő van. Szívesen elmegyek bárhová, ahol szeretnétek, vagy tudok ajánlani is szép helyeket a közelben, ha megmondjátok hol lesz a házasságkötési ceremónia és a vacsora.