A glamour fotózás egy olyan fotózás, ahol igyekszem kiemelni a nőiességedet, egyediségedet, karakteredet.

Lehet kicsit szexi is, de sohasem pornográf. Egy fotósorozat nőknek, amit kifejezetten rád szabunk. Készítünk egész alakos, portré- és mellképeket is többféle pozitúrában. Választunk egy hátteret, több sorozatnál többet, és hozzá illő kiegészítőket, melyeket mind a ruháddal és a stílusoddal hangolunk össze. Először persze, mindenekelőtt megbeszéljük a keretmesét, az elérni kívánt hangulatot, eredményt, majd mindent ehhez igazítunk.

 

Nézegess a galériában, hátha megtetszik egy-egy motívum, környezet, póz, vagy háttér. Álmodozz otthon, hogy milyen kép tetszene, próbálgass ruhákat. Ha előkészülsz, itt már könnyebb dolgunk lesz. Többféle ruhát is hozz, hogy tudjunk válogatni. Műtermemben kényelmesen – e célra kialakított helységben – át tudsz öltözni és egyszerre csak egy fotózás van. Hogy milyen ruhákat? Koktélruhát, az elegáns kis feketét, magas sarkú cipőt is természetesen. Légy bátor és kreatív. Most direkt nem írok több példát, fontos, hogy jól érezd magad a választott ruhában. Légy vagány! Itt csak mi nők vagyunk. Merd megmutatni magad, nekünk, majd a kamerának is. Amikor elengeded magad, ott lesz az eredmény is.

 

Azt is fel szoktam ajánlani – ennek külön költsége van – hogy az alkalomra idehívok egy profi sminkest. Így legalább ezen nem neked kell izgulnod, ez egy glamour fotózás, ha már egyszer rászánod az időt, akkor érdemes kihozni belőle a maximumot. Modelljeim szeretik, hogy női csapattal dolgozom. Segítünk feloldani a gátlásokat, így garantált a jó eredmény. Szeretjük, ha elégedettek vagytok és visszajöttök.

 

A kis apró rezdüléseidből, egy-egy finom mozdulatodból én már tudni fogom mik a számodra előnyös beállítások… hiszen ez a szakmám. Már több mint 25 éve fotózok modelleket, családokat, és hozzád hasonló nőket, akik szeretnék megörökíteni szépségüket, vagy egyszerűen csak természetesen önmaguk akarnak lenni.

 

Tetszik az ötlet, de még nem vagy benne biztos? Pár kiló felesleget érzel magadon? E miatt nem kell elhalasztanod a fotózást, lehet, hogy felszedsz még párat, aztán bánhatod. Hidd el, tudom, hogy van ez. Legfeljebb, újra eljössz, ha leadtad, amit úgy érzel. Ez amúgy akár több hónap is lehet, gyere most! Legfeljebb megelőlegezzük a karcsúsodást és leretusálom, amit szeretnél. Az utómunkát ugyanazzal a technikával készítjük, mint a magazin címlapokat. Ebben pedig volt bőven részünk az elmúlt évtizedekben! Szóval jól fogsz kinézni, ne aggódj!

 

Egy nőnek minden időszakát meg kell örökítenie. Hány évenként? Kinek mennyi? Én kb. 10 éves ciklusokban élem az életemet. Közben meg 2-3 jelentősebb szakasz szokott lenni. Általában. De kinek hogy alakul. Van, aki nálam sokkal gyorsabban él, így gyorsabban is vált és gyorsabban változtat. Olykor mindent. Az élethelyzetek nem mindig kellemesen adják magukat. Az embereknek sok minden meglátszik az arcán, nem csak az örömöt és boldogságot érdemes megörökíteni, hanem ha átmentél valamin, amin azelőtt soha azt is, még ha csalódtál is. Ebből tanulunk. Megtapasztalunk dolgokat, átéljük, könnyebben-nehezebben ki hogyan, feldolgozzuk, vagy csak eltemetjük és meghozzuk a véleményünket róla. De hát ilyen az élet. Ehhez képest a glamour fotózás semmi. Gyere! Mit veszíthetsz?