Varga Tamás
/
2019.02.21.
boudoir fotózás - BoudoArt

Az izgalmas boudoir fotózás

Itt a tavasz, vége a depinek, jöhet a kreativitás és teret adhatunk a fantáziánknak is. Amikor már többet süt a Nap és végre elegendő szerotonin van a szervezetünkben, hogy a jó hangulat alapállapottá váljon, mi is kezdeményezőbbek, bátrabbak és inspiráltabbak vagyunk. Pont ez kell, hogy egy spontán ötlettől vezérelve elhatározzuk, hogy elmegyünk egy boudoir stílusú fotózásra.

Van aki szereti azért, és vannak akik egyáltalán “nem olyanok” de most kivételesen nyitottá váltak annyira, hogy miért is ne, és kipróbálják.

A boudoir fotózás a BoudoArt műtermében az egyik legkiemeltebb fotózás. Erre az 1-2 órára minden más érdeklődő elött zárva a stúdió. Ilyenkor csak egy személyre korlátozódik a figyelem és Te is lehetsz az a nő. Ezt legalább egyszer minden nőnek át kell élnie. Legyél merész és szexi! Kipróbálhatod titkos pózaidat, elkészítjük álmaid képeit, de ha kell mutatunk híres fotókat és kiválaszthatod, hogy melyikre hasonlítanál leginkább. Vagy a mi fantáziánkra bízod magad és az  alkatodhoz megfelelő legelőnyösebb beállításokat használjuk majd.

Elhatároztad magad? Foglald be most telefonon az időpontot és érdeklődj a további lehetőségekről. Ha szeretnéd hívunk sminkest, esetleg fodrászt és stylist-ot is. A te dolgod, hogy időben és jó shape-ben megérkezz a megbeszélt időpontra, hozd el kedvenc fehérneműidet, jó állapotú, szép magassarkúdat, szexi kiegészítőket, meg amit még gondolsz, hogy jól mutatna a fotókon. Tollakat, kendőket, boákat nálunk is találunk, bőséges a kelléktárunk. A háttereket illetően itt fogunk színt választani és a szófák, puffok, fotelek, tükrök, dobozok sokaságából megcsináljuk az egyedien kialakított és rád szabott enteriőrt. A képeket rögtön meg tudod nézni és együtt kiválasztjuk, hogy melyiken szeretnél retusálást. Itt szeretjük a természetességet, eredetiséget. Könnyű retust használunk és inkább a fotózásnál figyelünk minden apró kis részletre, ez a jó fotóink titka.

Most, hogy a technikai részletekkel tisztában vagyunk jöhet a lényeg! A szenvedély! Mert a fotóalanytól is függ az eredmény, a profi fotós csak félsiker. Aki kedveli a pörgést, vagy odaadóan csinál valami feladatot, odavan a finom ízekért, rendszeresen fut, mert imádja, nap mint nap boldogan kell fell, hogy azokkal legyen, akiket szeret, vagy csodállja a természet filmeket … mindegy mi szeretetének a tárgya, lényeg, hogy hogyan csinálja azt. Az az odaadás, izgalom, ahogy élet van benne, amikor ennek él. Ez a szenvedély! Na ugyanezt az érzést kell idehozni a fotózáshoz! Garantálom a tuti jó eredményt! Ebben mi is segítségedre leszünk. Tetszeni fogsz magadnak a képeken, bátran odaadhatod kedvesednek is.

0