boudoir fotózás

Boudoir fotózás – Látogass el a Boudo Art fotóstúdióba

Látogass el a Boudo Art fotóstúdióba, valósítsd meg önmagad és vegyél részt egy szuper hangulatú Boudoir fotózáson.

A Boudo Art-nál a jó kedv, a kellemes hangulat fotózás közben és a profi szakértelem garantált. A stílust, szépséget és eleganciát közvetítő Boudoir fotózás minden bizonnyal az egyik legkedveltebb fotózási stílus nőknek. Nem véletlen, hiszen egy jól elkészített képsorozattal kihozhatod magadból a maximumot és nőiességedet. Ezen a fotózáson teljesen új arcodat mutathatod meg saját magadnak és a világnak. Szakíts a hétköznapi fotókkal, és mutasd meg szépségedet a Boudoir fotózás keretein belül!

A Boudoir fotókat több ok miatt is elkészíttetheted. Lehet, hogy saját magadnak, önigazolásképpen lenne szükséged a fotókra. De az is lehetséges, hogy párodat lepnéd meg a kiváló minőségű felvételekkel. Akármelyik is a célod, a Boudoir-ral nálunk a legjobb helyen jársz. Ne félj, hiszen mi azért vagyunk, hogy segítsük kiemelni a szépséged és a nőiességed, és csodálatos képeket készítsünk rólad.

Lepd meg magad egy életre szóló élménnyel, hiszen itt profik kezében leszel, akiknek csakis te leszel a legfontosabb. Az is nagyon jó, ha úgy érkezel hozzánk, hogy van elképzelésed a vágyott fotók stílusával és a részletekkel kapcsolatban, de ha ötlethiányban szenvedsz, ránk ebben is számíthatsz. A segítségünkkel megvalósíthatod önmagad. Az ízléses és kifinomult Boudoir fotózás örök élmény. Jó hangulatban eltöltött pár óra, ahol saját stílusodat hozzuk felszínre és az élményfotózás keretein belül valóra váltjuk álmaidat. Itt az ideje, hogy kilépj a mindennapok mókuskerekéből és elhagyd egy kis időre a komfortzónádat. A Boudo Art-nál garantáltan ötletes, kreatív és érzéki fotózásra számíthatsz. Profi csapatunk segít, hogy ne unalmas, egyhangú fehérneműs képek készüljenek, hanem változatos, a nőiességedre épülő, gyönyörű fotók szülessenek rólad.

Elhiheted, profi fotósként nagyon sok mindent láttam már. Nem kell aggódnod, hogy milyen a testtartásod a fotózáson vagy éppen nem megfelelő szögből kaptuk el a mosolyod. Számos képet készítek majd, amelyek közül egészen biztosan ki fogod tudni válogatni a számodra tetszőeket. Az apróbb javítások a képen, vagy egy-egy retusálás, munkám alapjához tartoznak, így biztosra veheted, hogy minden képen jól fogsz kinézni! Neked semmi másra nem kell koncentrálnod, csak arra, hogy megéld a fotózás minden pillanatát.

A részletekre való odafigyelés és a te maximális támogatásod már az én feladatom lesz. Természetesen figyelek arra is, hogy a számodra legelőnyösebb pózokban, a legjobb profilodban, a neked legjobban álló darabokban és a legmegfelelőbb környezetben történjen a fotózás és készüljenek el a képek. A fotózásnak egy elegánsan és ízlésesen berendezett műterem ad otthont, ahol professzionális fényképezőgépekkel, fényekkel és kellékekkel állunk szolgálatodra. Ezen kívül 12 mindig megújuló enteriőr háttérből, több, mint 30 háttérszínből és számos egyéb kiegészítőből tudsz választani.

Hozz magaddal minden olyan egyedi ruhát és kiegészítőt, ékszert, melyben a legkényelmesebben és a legszexibbnek érzed magad. Természetesen át is öltözhetsz a fotózáson, így ne késlekedj, vedd elő kedvenc alapdarabjaidat, szexi fehérneműidet és túrd át alaposan a ruhásszekrényed legmélyét. Fehérneműt – higiéniai okokból – nem áll módunkban biztosítani neked, de így is biztosra vesszük, hogy megtalálod a fotózás előtt a stílusodnak megfelelőt. Minden egyéb kiegészítőt, pl. boa, ékszer stb. azonban szívesen adunk, hogy még jobban tündökölhess a képeken.

Találd meg a hozzád legjobban illő alapdarabokat és hozd el a fotózásra. A Boudoir fotózáshoz kell némi bátorság is, hiszen egy belőled kicsit többet mutató fotósorozatról van szó, szexi, érzéki stílusban. Azonban ne légy szégyenlős, hiszen profi csapatunk egytől-egyik nőkből áll, akikkel baráti hangulatot és bizalmi légkört teremtünk a fotózásokon. A Boudoir fotózásra – csak úgy, mint a többi fotózási típusunkra – tudunk neked sminkest és fodrászt is ajánlani. Így minden esetben profi make up és frizura készül, mely garantáltan illeszkedni fog személyiségedhez.

A fotózást követően, ha elkészültek a képek, az általad választott csomagban retusált képeket fogsz kézhez kapni, melyeknek nyers verzióit együtt, közösen választjuk ki a fotózás végén. A képeket 10 nap eltelte után digitális formában fogod megkapni, de ezek mellé természetesen választhatsz printeket, sőt, albumokat és fotókönyveket is készítünk neked, ízlésednek megfelelően. Gyere el műtermembe, ahol profi csapatommal, a velem dolgozó stylisttal, sminkessel és fodrásszal együtt mind azon leszünk, hogy csodás és kifinomult képek készüljenek rólad.

Éld meg nőiességed és lepd meg magad egy Boudoir fotózással, hiszen egy kis kényeztetés neked is jár!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink