csaladi fotozas

Családi fotó

Ritka pillanat amikor egy család minden tagja szerepel egy képen, főleg, ha gondolunk a nagyszülőkre, bővebb családunkra.
Készülhet  stúdióban, saját otthonodban, általad választott helyszínen, vagy akár a szabadban is.

Amikor otthon fényképezünk többnyire lemarad valaki a képről, pl. aki készíti. 🙂 Amikor egy profit bízunk meg, akkor kicsit rákészülünk az eseményre, jobban figyelünk a részletekre. Ez azonban csak az egyik oka, hogy ezek az átlagosnál sokkal jobb fotók lesznek. A fotós nézőpontja itt plusz frissességet visz a légkörbe, egy nem várt beállítás, egy-két vicces kiegészítő, csak pár apróság a hozzáértő szemével, nagyságrendekkel jobb eredményt hozhat. A beletett energia, idő és pénz mindig megéri, mert az eredmény nem megint egy klisé, amit bármelyik évben készíthettél volna, hanem ilyenkor a hangulat és a profizmus a fotókon is visszaköszön.

Szeretem az embereket, könnyen megtalálom a hangot a gyerekekkel és még fura körülmények között is képes vagyok a legjobbat kihozni a helyzetből. Nekem jó szemem van ehhez, mindig előre „látom” az eredményt és addig állítgatom a gépem, a hátteret… amíg ezt az elvárt eredményt nem kapom, hiszen ez a szakmám, de ami a legfontosabb, hogy szívből fotózom.

Ajándék fotózás: amikor már nincs ötleted, hogy mit adj ajándékba a legjobb baráti házaspárnak, ismerőseidnek vagy a nagymamának… keresel valami maradandót, aminek értéke és értelme is van, ajándékozz családi fotózást.

 

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink