Romantikus esküvői fotózások Boudo Art

Szeretnél fotóst választani, de nem tudod, kiben bízz? Egyébként sem vagy tisztában azzal, hogy miket lehet kérni? Gondolkodtál azon, hogy jegyes fotózás alkalmával „lecsekkold” a fotóst? Itt választ kapsz a kérdéseidre.

 

Jegyes fotózás

A fotózás alkalmával összeszokik a pár és a fotós. Kitapasztalom, mik az előnyös kameraállások, milyen szögből a legjobb fotózni az arcotokat, stb. Meg tudjuk beszélni az esküvői fotózást plusz lesz egy csomó jó kép kettőtökről. Vagy a kapott képeket megnézve, ha testszenek… nincs kockázatotok az esküvőnél.

 

Házasságkötő termi fotózás

A diszkrét esküvőknél szokták ezt a csomagot kérni. Jellemzője, hogy nem csapnak nagy hűhót, legtöbbször csak a család vesz részt az eseményen. Akkor is ezt szokták választani, ha szolid az esküvői költségkeret, de azért szeretnének jó képeket. Azért ebbe a fotózásba is belefér néhány szabadtéri kép a szomszédos parkban. Fontosnak tartom, hogy még akkor is készüljön az ifjú párról páros portré, ha nincs nagy költségvetés.

 

Templomi szertartás fotózása

Ebben az esetben a házasságkötő termi és a templomi szertartás is benne van a csomagban. Szintén szűk körű szokott lenni, vagy egy kicsit nagyobb, de mindenképpen emlékezetes. Akik fontosnak tartják a templomi esküvőt, fontosnak tartják meg is örökíteni azt, még akkor is, ha csak a nagymama kedvéért rendeztek templomi szertartást. A fátyol felhajtása, a monumentális, gyönyörű épület, a pap intelmei és jó kívánságai még annak is megható, akik egyébként nem vallásos. A templomi esküvőt egy életre kötik, legyen hát olyan profi fotód róla, amit a gyerekeidnek, sőt majd egyszer az unokáidnak is szívesen megmutatsz.

 

Egész napos esküvői fotózás

Itt szinte veletek lélegzem. Ott vagyok az előkészületektől, én úgy fogalmazok, hogy a bugyi felhúzástól 🙂 a vacsora utáni buliig. 24 órán keresztül a rendelkezésetekre állok, sőt ennél sokkal több, veletek rezdülök. Megyek mindenhová veletek egész nagy és több száz szuper fotót csinálok főleg rólatok, meg a vendégseregről, a templomról, a nevetésetekről, a spontán és megtervezett pillanatokról, mindenről, ami segít később visszaidézni számotokra ezt a felejthetetlen napot.