boudoart-logo
glamour fotosorozat

Glamour fotó

Testre szabott fotósorozat, amin belül megmutathatod csillogó egyéniséged minden apró ragyogását, ízléses ünnepi  hangulatban, nyitott szívvel! 

A Glamour fotózásnál is választunk egy megfelelő hátteret, ezt az öltözetedhez a stílusodhoz és az elérni kívánt hangulathoz választom. Legfontosabb benne természetesen az, hogy kiemeljen téged… Az öltözethez is? Igen. Válassz egy nem túlságosan kihívó, én úgy szoktam fogalmazni, hogy visszafogottan szexi és elegáns ruhát, mely kényelmes, jól érzed magad benne. Valami olyat, amit szeretsz, mert fontos, hogy jól érezd és elengedd magad. Amennyiben nem vagy biztos a ruhádban, hozz el többet és együtt kiválasztjuk a megfelelőt. Akár többször is átöltözhetsz. Több sorozatot is készítünk. Azt is fel szoktam ajánlani -persze, ennek külön költsége van- hogy az alkalomra idehívok egy profi sminkest. Így legalább ezen nem neked kell izgulnod, ha már egyszer rászánod az időt, akkor érdemes kihozni belőle a maximumot. Modelljeim szeretik, hogy női csapattal dolgozom. Segítünk feloldani a feszültséget, így garantált a jó eredmény. Szeretjük, ha elégedettek vagytok és visszajöttök.

A kis apró rezdüléseidből, egy-egy finom mozdulatodból én már tudni fogom mik a számodra előnyös beállítások… hiszen ez a szakmám. Már több, mint 25 éve fotózok modelleket, családokat, és hozzád hasonló nőket, akik szeretnék megörökíteni szépségüket, vagy egyszerűen csak természetesen önmaguk akarnak lenni…

Tényleg egyedit szeretnél? Nézd meg miket alkottunk eddig:  https://boudoart.hu/galeria/glamour/

Kedvet kaptál hozzá? Hívd a (06)30/950 6306 -os telefonszámot, vagy írj foto@boudoart.hu és jelentkezz be most!

 

      

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink