Jó tanácsok a fotózás előtt:

  • Maradj hidratált és kipihent!
  • Közvetlenül a fotózás előtti napokban ne napozz, és ne menj szoláriumba.
  • Lábadat és a bikini vonaladat 2-3 nappal előtte gyantáztasd, hogy a fotózás napján ne legyen irritált a bőröd.
  • Gyere laza ruhában, hogy ne maradjon nyoma a szűk holmiknak a testeden!
  • Előző nap mosd meg a hajad, hogy ne szálljon, így csak a frizurádat kell megcsinálni, de érkezhetsz fodrászoltan is, ha szereted a saját frizurádat.

Mit hozzál:

  • Fehérneműk, fűzők, míderek jöhetnek minden mennyiségben! Szexi neglizsék, kombinék…
  • Egyéb kellékek: nyakláncok, ékszerek, gyöngyök, sálak

Gyakori kérdések:

„Nem ideális a testsúlyom” vajon olyan nagyszerű képet kapok, mint a weboldalon?

IGEN! Mindannyiunknak van olyan testrésze, amit nem kedvelünk, de ezeket különböző pózokkal és előnyös világítástechnikával elfedhetjük és képesek vagyunk kiemelni kedvenc területeinket.  Minden nő gyönyörű és ezt meg is mutatjuk!

„ Nem vagyok olyan fiatal. Jól fogok kinézni?”

Megnyugtathatlak, a boudoir fotózás 18 éves kortól a végtelenségig terjed. Nincsenek korlátok, minden nő számára lehetséges!

Szükséges a sminkes és a fodrász?

A smink elengedhetetlen a hatásos boudoir fotóhoz, hiszen úgy szeretnél kinézni, mint a magazinokban. A sminkes természetesen a stúdióban vár Rád és a választott csomagban megbeszéltek szerint velünk is marad a fotózáson. A fodrász személyében, ha ragaszkodsz a saját jól bevált szakemberedhez, természetesen rendben van, hiszen nem átváltoztatni akarunk, hanem csak kiemelni a saját egyéniégedet. De ha ránk bízod magad, sminkeseink duplán képzettek, így ez sem okoz gondot!

A fehérneműkről:

Kiegészítők, boák stb… nagy választékban áll rendelkezésünkre, de fehérneműt higiéniai okok miatt magadnak kell hozni, ami pontosan a méreted és a stílusod vagy vágyaid stílusa.

Retusáltak a képek?

Természetesen, igen! Minden képet, amit a választott csomag tartalmaz közösen szoktuk kiválasztani a fotózás végén. Azután 10 nap múlva kézhez kapod digitális formában és választhatsz még printeket, albumokat, fotókönyveket tetszés szerint.

 

Hasznos praktikák és fontos tudnivalók fotózás előtt