Hívja cégéhez profi fotósát céges fotózás Boudo Art

Hívja cégéhez profi fotósát

Miért hívja cégéhez a fotóst?

 

A céges fotózás lényege, hogy a kollégákról rövid idő alatt egységes fotók készüljenek, melyek később logókkal és egyéb arculati elemekkel tűzdelve jelennek meg a vállalkozás weboldalán, szóróanyagain, katalógusaiban.

 

Céges portré készülhet csak a cégvezetésben dolgozó kollégákról, de legtöbb helyen a középvezetőket is fotózzuk. Sok multi cégnél a vállalati szabályzat alapján az összes dolgozóról készül pár képből álló sorozat, amit a vállalkozás bármilyen későbbi célra felhasználhat, pl. ezekből teszik ki a hónap dolgozójáról is a képet.

 

Csoportképek is készülhetnek pl. egy-egy divízióról. A kollégákat ilyen céges fotózás alkalmával előre értesíteni kell az eseményről. Ez lehetőleg minimum 3 nap legyen, de célszerű többször is figyelmeztetést küldeni, hogy fodrászhoz is legyen idejük elmenni és lelkileg is felkészülhessenek a „hivatalos fényképezésre”.

 

Mi alapján rendeljünk fotóst céges fotózás esetén?

 

Amit mindig megkérdezünk:

  • Hány személyt kell fotózni?
  • Csak egyénileg, vagy lesznek csoportképek is?
  • Egy kollégáról hányféle portréra van szükség? Csak arc és mellképek kellenek vagy egész alakosak is?
  • Lesz olyan, hogy valakikről több vagy speciális kép készül?
  • Kitaláltak-e beállításokat? Van-e fix elképzelés? Van-e olyan igény, hogy mindenkit ugyanabban a pózban fényképezzünk pl. karba tett kézzel, vagy csak fél oldalról mosolyogva, stb.?
  • Gondoltak-e második fotózási időpontra, van-e „B tervük” ha valaki lebetegedne?
 

Egyedi igények

 

Sok cég valami egyedit, kivételeset, különlegeset szeretne. Amikor van ötlet, azt általában könnyedén megvalósítjuk. Ha nincs a cégvezetés részéről elképzelés szívesen adunk a kivitelezésre ötleteket, ajánlunk háttereket, vagy kimegyünk a céghez felmérni a helyi adottságokat (kert, folyosórészek, tárgyalók). Telefonon azonnal is tudunk árajánlatot adni, de szívesen küldünk részletes fotózási tervet a különböző opciókról, árakkal.

 

Ezek a céges portrék 1-3 évig használhatók a vállalkozás összes hivatalos online és offline megjelenéseinél.

 

Egyeztessen már most jó előre olyan időpontot, ami a cégvezetésnek megfelel, mert a többieknek könnyebb lesz igazodniuk.

 

Céges rendezvények fotózása Konferenciák, családi nap, sportnap, csapatépítő tréning, és egyéb céges események fotózását is profi színvonalon, akár több fotósunk közreműködésével is vállaljuk. A képeket később a céges megjelenéseknél weboldalon és katalógusokban lehet használni. Hasznos és közkedvelt az egyéb marketing eszközöket támogató képek megrendelése, ahol pl. nem lehet a személyeket felismerni (háttal vannak, részletfotó, vagy elmosás, stb. miatt).

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink