boudoart-logo

Készíttessen fényképet saját részre vagy ajándékba!

A digitalizáció korát éljük, ez pedig azt jelenti, hogy lassan életünk minden szeletét memóriakártyákon, pendrive-okon, okostelefonokon tároljuk. Ne engedjen a nyomásnak és készíttessen valódi, kézzel fogható emlékeket fotóstúdiónk közreműködésével!

A minőségi és szép fényképekre, különleges fotókönyvekre mindig lesz igény, de mennyivel jobb őket a maguk teljes fizikai valójában megszemlélni, megérinteni, lapozgatni, ahelyett, hogy egy kisméretű képernyőn, életlen alakokra hunyorognánk.

Keresse fel fotóstúdiónkat és készíttessen profi műtermi fotókat élete nagy pillanatairól! Kismama fotózás, baba fotózás, gyermek- és családi fotózás is szerepel a repertoárunkban, igényes környezetben, tapasztalt szakemberekkel végezzük munkánkat. Az elkészült képeket az utómunka során retusáljuk, kérés esetén javítást, fotónagyítást is vállalunk.

Nincs is ennél szebb ajándék a rokonoknak, barátoknak, de a családi falra is felkerülhet egy jól sikerült darab. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és érdeklődjön a részletekről!

baba fotózás

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink