Miért is egy életre szóló élmény a pocakos fotózás?

A pocakos fotózás manapság egyre népszerűbb a kismamák körében. A terhesség kilenc hónapja alatt minden anyuka megtapasztalja, hogy milyen csodálatos élmény, ahogy pocakjában gyermeke egyre csak növekszik. Ez a várakozás és készülődés időszaka, amikor minden figyelem az új jövevényre irányul, arra a csöppségre, aki hátralévő életünk legfontosabb szereplője lesz.

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy pocakos fotó készüljön Önről, hiszen nincs annál szívderítőbb pillanat, amikor évek múlva megmutathatja a fotókat gyermekének, aki a képen még az Ön hasában volt. Ne maradjon le erről az élményről, és jöjjön el stúdiónkba, hogy megörökíthessük ezt a csodálatos időszakot.

Mindemellett lehetőség van stúdiónkban fotónagyításra és fotókönyvek készítésére. Ha Ön kedvenc képét nagyobb méretben szeretné látni, vagy a fényképeket egy meseszép fotókönyvbe szeretné gyűjteni, akkor forduljon hozzánk bizalommal, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mi biztosítjuk, hogy egy életre szóló élményben lesz része, ha a pocakos fotózás mellett dönt, hiszen a képek nem csak dokumentálják élete meghatározó eseményeit, de segítenek is az emlékezésben.

pocakos fotózás

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink