Glamour fotózás Boudo Art

Nők és a Glamour fotózás

Miért fontos a nők életében a Glamour fotózás? Egyszerűen válaszolva csak annyit szoktak odavetni hanyagul, hogy: „mert nők és szeretik, ha tetszeleghetnek”. Szerintem, ha ezt részben igaznak is vesszük, ennél sokkal többről van szó. Ez egy vallomás. Az önkifejezés azon formája, amikor a nő szavak nélkül fejezi ki, hogy ki is ő valójában. Egy villanásnyi időre tényleg megmutatja önmagát. Vannak nők, akik olykor maguk miatt is készíttetnek glamour fotókat. Visszajelzésnek saját maguk felé. Olyan ez, mint egy tükörkép, azzal a különbséggel, hogy amikor készül nincs azonnali korrigálási lehetőség. Tehát, lehet jobb vagy rosszabb a fotó, mint a modell elvárása. Ez egy út az őszinte önismerethez. Én jól ismerem a nőket, hiszen én is az vagyok, és már elég régen elmúltam 20, ezért a legtöbb problémát, kishitűséget, önbizalomhiányt, problémát átéltem már, ismerem és ezért értem meg nőtársaimat. Fel tudom oldani a feszültséget és még azzal is képes vagyok bizalmi kapcsolatot építeni, akivel először találkozom. A fotós tapasztalatom szintén engem igazol. Amikor megmutatom a hölgyeknek az elkészült fotókat, mosolyt látok az arcukon, hiszen sokkal jobban sikerülnek a fotók, mint azt várták, jobban tetszenek maguknak, mint gondolták. Szerintem, minden nőben van, valami egyedi szépség, az őszinte tekintet, egy-egy kifejező mozdulat, testtartás, mimika. Én mindenkinek megtalálom a fotogén oldalát.

 

Nagyon meghitt érzés, amikor valaki végre feloldódik és „leveszi” a maszkot, azt a megszokott arckifejezést, amit mindig is az arcán látunk. Igazából az nem Ő. Hanem amit az a kemény társadalom elvár, amit a környezete megkövetel tőle. Nagyon kevés kivétellel vagy teljesítjük ezt, vagy pedig ellenkezünk neki. Ez végül is, most a mi szempontunkból csak azt jelenti, hogy nem vagyunk önmagunk. Ezért is örülök, amikor valaki teljesen feloldódik, eltűnnek a mímelt mimikák, és egyszerűen ott van Ő.

 

A Glamour fotózásnál nem fehérneműs fotók készülnek, itt nincs esetlegesen zavarba ejtő vetkőzés. Azt vedd fel, amit hordani szeretsz, amiben csinosnak érzed magad és ugyanakkor kényelmes is. Pont annyi látszódik ki, amennyit szeretnél. Itt csak sejtetünk, megvillantunk. Hozhatsz több garnitúra ruhát is, ha nem tudsz rögtön választani. Van öltöző, kényelmesen átöltözhetsz és választani is segítek. Hátteret biztosan találunk hozzá és az új enteriőrök közül is kiválaszthatjuk a megfelelőt. Több sorozatot is készíthetünk más-más szerelésben, más hátérrel. Amennyiben szeretnéd, profi sminkest is hívok az alkalomra. Elszánt vagy és kíváncsi? Hívj fel és egyeztessünk időpontot.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink