Boudoir fotózás Boudo Art

„Nyuszis” képekkel készüljünk a tavaszra

Újabb aktualitás, de most egy csomó könnyedséggel nézzünk a húsvéti ünnepkör elébe. A kereszténység legnagyobb ünnepe a Húsvét. Ez a hagyományokban, főleg a falvakban még visszaköszön. Itt a nagyvárosban a kölnis locsolkodás, evés-ivás mellett egyre többen szerveznek valami vicces vagy rendhagyó húsvétot. Mi is ezt javasoljuk a csoki tojások okozta plusz kilók helyett.

 

A mi rendhagyó húsvéti fotózásunk nagyon pörgős, vidám, spontán és ezért szerencsére sokkal természetesebb képeket hoz idén. A környezetet is a húsvéti fotózáshoz igazítottuk. Új hátterekkel, enteriőrökkel, tavaszi virágos és húsvéti nyuszis, tojásos dekorációval is készültünk hozzá. Sokkal mozgalmasabb és tágabb kereteket képzeltem el a fotózáshoz. Tényleg lesz benne mozgás! Ki is pirultok és az eredmény is tetszeni fog.

 

A merészebb boudoir nyuszik fület, a bevállalósabbak kis farok pom-pomot vagy nyuszi jelmezt is felvehetnek. Kedves kis viccelődés elébe nézünk. Készüljünk a tavaszra „nyuszis” képekkel, sokkal jobb mintha csak ülnénk, ennénk és hizlalnánk a fenekünket. Inkább mutasd meg a kamerának! Mulassunk együtt egy ilyen délutánon. Női csapatom már alapban jó hangulatú. Garantáljuk, hogy te is ellazulsz és kihozzuk belőled a maximumot! Mert igenis kellenek a „csajos” napok. A fotót meg hazaviheted párodnak. A csúcshatás érdekében profi sminkest is szervezhetünk be az eseményre. Ne félj, azért nem fog nyuszi bajuszt rajzolni.

 

A műtermi nyuszis fotózás mellett a szabadtéri helyszínek is elérhetőek. Kizöldültek a fák, nyílnak a tulipánok, gyönyörűek a parkok, a Duna-part, a Városliget és a Margit-sziget. Süt a Nap, szépek a fények, öröm kint lenni. Ilyenkor lehet a legjobb képeket készíteni, mely nagyított változata évekig megunhatatlan a nappali falán.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink