Otthonok és belső terek megörökítése

Életünk fontos része otthonunk, hiszen a legtöbb időnket ott töltjük. Sok ember -közöttük én is- vizuális, azaz a hozzá beérkező információ nagy részét nem a hallásán vagy tapintásán keresztül detektálja, hanem az képekben érkezik meg hozzá. Itt a kapcsolat otthon és fotó között. A lakberendezés, a díszítés sokak kedvenc hobbija. A téralkotás és az otthonteremtés nem csak a térlátásunkat, hanem a gondolkodásunkat és a kreativitásunkat is fejleszti. Sokszor munkánk során vagy csak úgy alkalomszerűen egy-egy rendezvényre is alkotunk új tereket. Érdemes nagy géppel, megfelelő objektívvel megörökíteni ezeket a nagy tereket.

Van hogy elköltözünk, és szívünkhöz nőtt a régi, vagy kisebb vagyont fizettünk lakberendezőnknek egy újért. Amikor mi magunk alkottuk még büszkébbek vagyunk. Szeretnéd ezt megörökíteni csak úgy, emlékbe, egy megvalósult álom örömére?

Cégeknek vállaljuk pl. honlapjukhoz, irodák, üzletek, stb. fotózását. Magánszemélyeknek ingatlanok eladásánál, bérbeadásánál nagy segítség lehet egy jó géppel készített profi fotó, a telefonok optikailag torz fényképei helyett.

 

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink