boudoart-logo
portfoliofoto blog boudoart hu

Portfóliófotózás a megújulás jegyében

Egy jó portfólió fotósorozat képeit mindenhová használhatod az on-line világban, weboldalra, riportokhoz, profil képnek közösségi oldalakra, önéletrajzhoz, vezetői bemutatkozóhoz, tényleg mindenhová. Pár óra alatt elkészítjük a képeket és a következő 4-5 évben erre nem lesz gondod.
Pont a tavasz a megújulás időszaka, amikor jobb shape-ben vagy, összeszedted magad a téli begubózás után és már színeket is mersz felvenni. Műtermemben is megújult hátterekkel, szép enteriőrökkel várlak. Emellett a szabadtéren is készíthetünk fotósorozatot, jön a jó idő, kell a friss energia. Kedvenc helyeim újra pompázatosan néznek ki. A portfólió fotózás lehet céges is, amikor kimegyek hozzátok az irodába és ott rendezzük be a helyszínt, a tökéletes hátterű fotókhoz. Előnye, hogy használhatunk céges, arculati elemeket is és a kollégákról is készülhet fotósorozat. Itt az egységesség a lényeg, ha egy kiadványban szeretnétek használni a fotókat. Akkor is jó ötlet a portfólió képek készíttetése a kollégákról vagy a vezetői körről, amikor több helyen szokott kelleni fénykép és így mindig be lehet innen emelni a megfelelőt.
Új lendületet szeretnétek a cég életében és nincs egy egész hétvégétek start-up versenyre? Csak üljetek össze egy napos késő délelőttön, egyeztessétek elvárásaitokat, csináljatok kedvet a beszélgetéshez és ebédig meg is lesznek az új ötletek. Utána jöhet ennek megvalósítása, kidolgozása… de ezt már a következő napokban. Akár a Sprint módszertant is használhatjátok (Sprint – hogyan oldjunk meg nagy problémákat és teszteljünk új ötleteket öt nap alatt?). Amikor megújulásról van szó a régi képeket mindenképpen érdemes kicserélni. Ez rövid idő alatt, kis energia befektetéssel, alacsony költséggel hoz nagyon nagy változást. Az emberek többsége ugyanis vizuális és kevesen olvassák el a hosszú szövegrészeket. No meg a first impression is nekünk kedvez, ha profi fotós által készített képeink hatására az első benyomás után automatikusan jó véleményt hoznak rólunk. Tehát ne halogassunk tovább fotózásra fel!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink