Portré fotózás filterek nélkül

A filterek nélküli portré fotózás legnagyobb előnye a természetes megjelenés, amely sokkal emberközelibb fotókat eredményez. Ez pedig kiválóan segít abban, hogy a CV-ben vagy a közösségi médiában látható profilképed tökéletes első benyomást keltsen mások szemében.

Miért válaszd a filterek nélküli portré fotózást?

A valódi énedet fogod mutatni a külvilág felé. Egy portré fotó akkor lesz sikeres, ha a megjelenésed az igazi személyiséged tükrözi. Éppen ezért érdemes a filterek nélküli portré fotózást választani, hiszen így nem kell aggódnod a mesterséges effektek látványa miatt. Természetesen a filtermentes képek ugyanolyan profi látvánnyal rendelkeznek, azonban a hangulatuk sokkal barátságosabb lesz.

A filterek nélküli fényképek egyre népszerűbbek. Az elmúlt években sokan szinte már túlzott mennyiségben használták a különböző filtereket, hogy még jobban feldobják a fotók látványát. Azonban ez a trend a portréfotók esetében jelentősen megváltozott, és már fontosabb lett az eredeti hatás megteremtése. Egy portré fotó összképét nagymértékben javítja, ha a képen látható személy a valóságos, hiteles arcát mutatja.

Milyen területeken használhatod a profi portré fotózáson készült képeket?

CV/önéletrajz

A CV portré fotózás legfontosabb célja, hogy pozitív első benyomást kelts a leendő munkaadók szemében. Habár számos más tényező is szerepet játszik, de a rólad készült fénykép szerepe megkérdőjelezhetetlen. Az állásra jelentkezők közötti válogatáson már 1-2 másodperc alatt elnyerheted a cégvezetők szimpátiáját.

Névjegykártya

A vállalkozásodat egyszerűen népszerűsítheted egy fényképes névjegykártyával. Mivel a legtöbb névjegykártya csak a cég nevét és elérhetőségeit szokta tartalmazni, ezért a saját fényképeddel valóban kiemelkedhetsz a tömegből. Ilyenkor az üzleti portré fotózás során célszerű a munkád során viselt ruhát felvenni, hogy minél azonosulhatóbb és szakszerűbb portré fotó készüljön rólad.

Közösségi média

Legyen szó akár a Facebook és az Instagram, vagy a munka világában használatos LinkedIn felületéről, a közösségi médiában is azonnal bizalmat építhetsz egy profi portré fotóval. Akár mindegyik platformra egyedi képet készíthetsz, amelynek köszönhetően változatos lesz a megjelenésed.

Hogyan érdemes felkészülni a portré fotózás előtt?

Látogasd meg a fodrászt. Érdemes a portré fotózás előtt néhány nappal elmenni a fodrászhoz, hogy a fényképezés során biztosan előnyös legyen a hajad. Sokan csak a fotózás napján gondolnak erre, ezért ha teheted, kb. 3-5 nappal előtte térj be egy fodrászatba.

Válaszd ki a hozzád legjobban illő ruházatot. Szintén ajánlott már a fotózás előtti napokban kiválasztani azokat a ruhákat, amelyekben felszabadultan és magabiztosan érzed magad. Próbálgasd a színkombinációkat, és találd meg a neked tetsző összképet. Ha úgy érzed, a fotózásra is vihetsz magaddal váltó ruhákat, hogy biztosan jól sikerüljenek a portrék.

Egyszerűen hozd önmagad a fotózásra. A portré fotózás soha nem egy stresszes folyamat, ezért neked sem kell izgulnod. Csak állj hozzá úgy, mint a többi teendőhöz, és mutasd meg a világnak a valódi személyiséged. A filterek nélküli fotózás pedig még természetesebbé fogja tenni a képeket, így a siker a Te esetedben is garantált lesz.

Miért érdemes minket választanod?

  • A portré fotózáson mindenben segítséget nyújtunk
  • Pillanatok alatt barátságos hangulatot teremtünk
  • Kreatív tippeket adunk a ruhákkal kapcsolatban is
  • Üzleti portré fotózásra is lehetőséged nyílik
  • Szabadtéren is készíthetünk képeket

Glamour és női portré fotózásban is profin dolgozunk