Tanácsok gyerekfotózáshoz

A gyerekek gyorsan nőnek, a szülők éppen ezért nem szeretnének lemaradni semmiről és igyekeznek minél több képen megörökíteni csemetéik gyermekkorát. De mitől lesz egy gyerekfotó igazán jó, hogyan lehet a legkisebbekről is jó fotókat készíteni?

A profi segítség mindig jól jön, ha nem vagyunk elégedettek az eredménnyel. Foglaljon időpontot hozzánk és készítessen profi műteremben, tapasztalt fotósok segítségével minőségi fotókat gyermekéről!

Újszülött fotózásnál érdemes várni pár napot, hogy a baba ráncai kisimuljanak, kipihenje magát. A fél évesnél fiatalabb babák esetében az otthoni környezetben történő fotózás javasolt, hiszen az ismerős illatok, fények közepette érzik biztonságban magukat. A nagyobbak már a műtermi fotózás kihívásával is meg tudnak birkózni.

Ilyenkor érdemes több váltás ruhát hozni, de ha nem szeret öltözködni, ne erőltessük. Ne parancsoljunk rá, ne szólongassuk, inkább hagyjuk feloldódni, ismerkedni a hellyel, így a fotók természetesek, életközeliek lesznek. Ha az egyik szülő a fotós mellé áll, az megnyugtatja, felvidítja a kicsiket. A szokatlan perspektívákra se mondjon nemet, mert egy fentről fotózott kép is nem várt sikert arathat.

Keressen minket és készíttessen profi gyerekfotókat, melyek egy életen át szép emlékek lesznek!

 

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink