boudoart-logo
valentin napi szexi fotozas

Boudoir és glamour fotózás Valentin-napra

Lepd meg Kedvesedet Valentin-napra egy szexi fotósorozattal magadról. Majd a Nők napján Ő következik, de most rajtad a sor, hogy előállj valami igazán ideillő meglepivel. A Valentin-napi fotózás egy könnyed, csajos kis játék, ahol újra magadra találhatsz. Mi segítünk kihozni magadból a nőt, amit a képeken keresztül maradandóan is átadhatsz Párodnak.
Minden időszaknak megvan a maga stílusa, jellegzetessége, szépsége. Jöhetnek anyukák, de most maradjanak apával, vagy a nagyszülőkkel a gyerekek. Lépj ki az anyaszerepből és újra megvillantanánk férjednek a nőt. Várok még szerelmes lányokat, nőket, asszonyokat… akik egy kicsit intimebb fotókat szeretnének.
Hozz szexi fehérneműket, légy kacér, pózolj, érezd jól magad és vidd haza kedvesednek az eredményt. Műtermem kényelmes környezet ahhoz, hogy elengedd magad. Ledobhatod magad a szófára, ihatsz egy teát, közben megbeszéljük, hogy milyen fotókat szeretnél. Sőt, azt amire gondoltál még megextrázzuk. A nők szeretnek hozzám járni, mert itt kiengedhetik a feszültséget. Kicsit kiléphetsz a kerékvágásból és figyelhetsz magadra. Itt csak csajok vagyunk!
Külön helységet alakítottam ki az átöltözésre. A szépítkezőasztalnál megfelelő fények vannak, hogy a sminktükörben jól lásd magad. Profi sminkest is hívok, ha szeretnéd. Az erősebb, ünnepibb, profi smink jól mutat a fotókon.
Ha szexi fotót szeretnél és bizonytalan vagy, több szettet is hozhatsz. Az elmaradhatatlan fekete szűk miniruhádat, dekoltált vagy válkidobós felsőket, csipkés combfixet hozzáillő fehérneművel… segítek választani. Semmiképpen ne felejtsd otthon a legmagasabb tűsarkúdat, még ha kényelmetlen is, nem kell menned benne csak megállni pár percig, vagy lábaidat az égbe emelni.

Több sorozatot is készíthetünk más-más hátterekkel. Ezért is hozz többféle szettet. Ezek stílusukban is eltérhetnek, így nagyobb lesz a hatás. Ha hosszú a hajad, azzal is “játszhatunk”. Gondolkozhatsz úgy is, hogy legyen rólad egy szolidabb sorozat, amit másnak is megmutathatsz. Majd kevesebb ruhában egy szexi és végül lehet egy sokkal többet mutató boudoir meglepetés kép.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink