boudoart-logo
glamour portrefoto boudoart hu

Valósítsd meg önmagad egy profi portfólió fotózás keretein belül!

Fotóstúdiónkban a portfólió fotózásnak több alternatívája közül választhatsz.

Ezt ajánlom neked olyan esetekben például, amikor szakmádhoz kapcsolódóan szeretnél fotósorozatot készíteni. Ez rendszerint vállalkozói profilokba illeszkedik, ilyenkor ugyanis Üzleti portfólió fotósorozat készül rólad. Ilyenkor minden esetben igyekszek kiválasztani a legtökéletesebb stílust, mely illeszkedik hozzád és vállalkozásodhoz, és ennek tükrében készítjük el a képeket.

Az üzleti portfóliónak nem kell minden esetben szigorú, klasszikus értelemben vett merev stílust képviselnie. Aki meg akarja ismerni vállalkozásodat és mindent szeretne munka területén megtudni rólad, első körben saját magadról és környezetedről szeretne tájékozódni. Amikor el akarod adni a termékedet vagy szolgáltatásodat, kiemelten fontos, hogy jó megjelenést és kellemes légkört közvetíts a külvilág felé. Ebben leszek én a segítségedre, aki minden elképzelésedet megvalósítja.

A fotózás célja, hogy pozitív üzenetet adjon át rólad és arról, amit képviselsz. Személyre szabott üzleti fotósorozatunk keretében tökéletes minőségű képeket készítek hozzád illeszthetően. Legyen szó általános eleganciáról vagy lezserebb stílusról, mindegyiket megvalósítom.

A business stílusú fotózás kiváló lehetőséget nyújt akkor is, hogyha éppen álláskeresés előtt vagy, és személyes bemutatkozásodhoz szeretnél néhány kiváló képet csináltatni a legelőnyösebb profilodról. Egy erős önéletrajzzal, mellé egy tökéletes profilképpel nagyban megnöveled az esélyét, hogy a munkáltatók téged válasszanak az adott pozícióra. A jó hangulatban elkészített képek nem utolsó sorban növelik önbizalmad, és általuk úgy érezheted, bármire képes vagy.

Nem kell feltétlen célzott indokkal érkezz ahhoz, hogy portfólió fotózáson vegyél részt, ugyanis magadnak, saját célból is készíttethetsz csodálatos képeket. Ilyenkor az általad elmondott és körbeírt szempontok alapján fodrász és sminkes segítségével kiválasszuk a neked legmegfelelőbb sminket és hajat. Minden esetben profi make up és frizura készül, mely illeszkedik személyiségedhez. Kiemeljük erősségeidet, és a tökéletes fotózási opciók megválasztásával kihozzuk belőled a maximumot. Választhatod női portfólió fotózásunkat is, melynek két altípusa van. Kérhetsz kacérabb, kissé bevállalósabb stílusú Boudoir fotózást, és visszafogottabb, természetes szépségedet és valódi értékeidet kiemelő, szintén nőies Glamour-t. Akármelyik női képsorozat mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb minőségű, legprofibb képeket készítjük el, melyek minden esetben kizárólag rólad és az általad megtestesített értékekről szólnak. Mindkét típusnál több fotósorozatot készítünk, a legelőnyösebb pózokról, és testtartásokról, melyek által a legjobb oldaladat mutatjuk meg a világnak.

Válassz engem, és biztosíthatlak, hogy ez a néhány eltöltött óra csak Rólad fog szólni! A fotózások alatt tökéletesen kiteljesedhetsz, megtalálhatod önmagadat, és a jó hangulat is biztosított!

Tini portfóliónk keretében a 12-17 éves kamasz korosztályt örökítem meg, akik saját, egyéni stílusukat mutatnák meg a fotógépek előtt. A jó háttérrel és a gondosan megválogatott optikai eszközökkel egész alakos képek is készülnek majd.

Lehetőség van több személyes portfólió készítésére is. Ilyenkor a képeken többen is szerepeltek; így megörökítek testvérpárokat, barátokat, párokat, üzlettársakat, stb. Több személy esetében az autentikus hatás megtartása érdekében én is kimegyek a Ti saját helyszínetekre fotózni, hogy a saját környezetetekben, saját körülményeitek között örökítselek meg titeket. Stúdiómban több sorozatot is készítek magán célra. A hangulat és az enteriőr kiválasztása kiemelt figyelmet érdemel, ezért ezek kiválasztására nagy hangsúlyt fektetünk. Amennyiben több ruhát választasz a fotózáshoz, a képek készítése közben van lehetőséged átöltözésre is.

Az elkészült munkákat kiteheted otthonodba, elteheted az utókor számára emlékbe, vagy akár ajándékba is adhatod, hiszen magas minőségű szolgáltatásunk által szuper kis ajándék lehet a rólad elkészült képekből. Fotózásainkon a jó hangulat adott, nem kell feszengj, hiszen csapatunk csak női kollégákból áll, akik mind arra törekszenek, hogy a tökéletesen elkészített sorozat növelje önbizalmadat és jól érezd magad a bőrödben.

Olyan maradandó képek készülnek majd rólad, melyet több év múltán is öröm lesz visszanézni. Küldetésünk, hogy megörökítsük a szépséget, a különböző értékeket és a felszín alatt rejtőző egyéniségeket, melyek minden emberben – így benned is – ott vannak.

Úgy véljük, olyan, hogy valakiről nem lehet jó fotót készíteni, nem létezik! A fotózáson minden esetben egy bizalmi légkört teremtünk, ahol egyéni kifejezésmódodnak semmi sem szabhat határt.

A fotózás után, amikor elkészülnek a képek, kiválasztásra kerülnek a retusálásra szánt darabok – az általad választott csomagnak megfelelően. A retus nem hivalkodó vagy túlzásba vitt, így minden képen megőrizheted saját egyéniségedet, karakteredet, igazi arcodat.

A képeket elektronikusan (CD, pendrive) is hazaviheted, de exkluzív albumban, vagy akár kinyomtatva – előre kiválasztott méretben is elkészítjük.

Mindegyik portfólió fotózásunk, a kért stílustól függetlenül egyaránt tartalmaz egész alakos képeket, portréfotókat és mellképeket. A háttér, a stílus, a díszlet minden esetben több alternatíva közül választható. A különböző stílusok más frizurával és öltözékkel készülnek. A Boudo Art-nál bátran felvállalhatod önmagad; nálunk bárki lehetsz, hiszen a stílust – azaz, hogy komolyabb, játékosabb, vagy lazább hangvételű képeket készíttetsz – Te választod ki! Természetesen, amennyiben nincs ötleted, segítünk a részletek kiválasztásában.

Látogass el hozzánk és válassz csomagjaink közül. A Boudo Art-nál kiváló csapat és profi fotózás vár rád, melyben bátran megmutathatod önmagadat!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink