ferfi ceges portre

Céges fotózás | Képeinkkel valódi brandet építhetsz

Válassz minket, mert:

  • Teljes mértékben az igényeid szerint dolgozunk.
  • Fotózás közben azonnal barátságos hangulatot teremtünk.
  • Professzionális gépekkel és világítással fotózunk.
  • Kreatív ötletekkel segítünk a koncepciót kialakítani.
  • Az általad választott képeket profin retusáljuk.
  • Akár otthonodban is elkészítjük a fotókat.

Céges fotózás

Céges fotózás segítségével a vállalkozásod valóban egyedülálló brandet építhet. Mindennapi döntéseink során számos alkalommal a vizuális tartalmak minőségén múlik, hogy melyik lehetőséget választjuk. Vállalkozásod számára kényelmes körülmények között olyan képeket készítünk, amelyek az általad elképzelt arculatot képviselik. Ismerd meg a céges fotózás előnyeit, és emeld új szintre a vállalati kommunikációd!

Céges fotózás a vállalkozásod előnyeit kiemelve

Egy cég kommunikációja akkor nevezhető sikeresnek, ha az üzenetek célba érnek. A céges fotózás éppen ebben nyújt hatékony segítséget. Nagyon sokszor a legjobb fotók a megszokott munkakörnyezetben készülnek a vállalkozásod személyzetéről és hangulatáról. A fényképek így sokkal közvetlenebbek és barátságosabbak lehetnek, amelynek köszönhetően bizalmat építhetsz a megtekintők körében. Természetesen csoportképek is egyszerűen készíthetők a munkahelyen, így a munkatársaid számára sem jelent hosszabb elfoglaltságot a fotózás. 

Arculattervezés során kiemelt fontosságú tényező az egységes, összetartó megjelenés. Számos céges fotózás alkalmával pontosan meghatározott layout-ot szükséges betartani. Arculattervek alapján is precízen dolgozunk, és igény esetén grafikus (art director) segítségével együttműködve készítjük el a fotókat. Garantáltan felszabadult körülményeket teremtünk a fotózáshoz, hogy a céged munkatársai is elégedettek a róluk készült képekkel.

Miért előnyös a céges fotózás?

Céges fotózással bizalmat építhetsz a potenciális ügyfelek irányába, hiszen munkatársaidat előnyös megjelenésű, profin beállított képeken láthatják a vállalkozásod iránt érdeklődők. Az első benyomás rengeteget számít a cégek kommunikációjában, ezért érdemes a képekre is nagy hangsúlyt fektetni. Egy-egy hangulatos, a cég imidzséhez illő és egyedi igények alapján készített kép azonnal elnyerheti a potenciális ügyfelek bizalmát.

A céges fotózás minden olyan tartalmat magában foglal, amelyet a vállalkozásod offline és online bemutatásához szeretnél készíteni. Az egyedi fotózásnak köszönhetően az emberek nagyobb bizalommal fordulnak céged irányába. Egy névjegykártyán, digitális plakáton vagy interneten látott fotó akkor éri el a kívánt hatást, ha valódi érzelmekkel kommunikál. A fotózásokon a professzionális beállítások mellett a természetességre is kiemelt figyelmet fordítunk, így a képeknek valódi hangulatvilága lesz.

Érdemes tehát a vállalkozásod környezetét és dolgozóit bemutató vizuális tartalmakat készítését szakemberekre bízni. Segítségünkkel a céges portré fotózás nem egy kötelező időhúzás, hanem egy igazi kikapcsolódást nyújtó program. A céges fotózás után hagyunk időt a képek kiválogatására is, így nyugodtan válogathatsz az úgynevezett nyers fotók között. 

Hogyan tudunk számodra segíteni?

  • Az első beszélgetésünk során megismerjük az elképzeléseid, és felmérjük a céges fotózás igényeit. Ötletelünk az ideális helyszínről, majd felkészülünk a fotózás munkálataira.
  • A fotózáson kellemes, barátságos hangulatot teremtünk, hogy mindenkiről a legideálisabb képek készüljenek. Az általad meghatározott elvek mentén készítjük a fotókat, így mindig olyan hangulatvilágot örökítünk meg, amelyet a külvilág felé szeretnél közvetíteni.
  • Az elkészült képeket átadjuk, és kedvedre válogathatsz közülük, hogy melyeket retusáljuk. Az utómunkák profi elvégzését követően a kész fotókat azonnal küldjük számodra.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink