boudoart-logo
baratnosfotozascsakcsajokdori boudoart hu

Hozd magaddal portfólió fotózásra a barátnődet is!

Ha kicsit izgulni szoktál a fotózások előtt, vagy csak még jobb hangulatban készíttetnél minőségi képeket, hozd magaddal barátnődet is a fotózás napjára. Habár profi csapatunkkal azonnal oldott és felszabadult hangulatot teremtünk, mégis színesebb lehet a fotózás, ha közösen jöttök el fotóstúdiónkba.

Rólad és barátnődről közös, illetve egyéni portfólió képeket is készítünk. Így nem csak a Facebook vagy LinkedIn profilképed frissítheted, de legjobb barátnőddel időtálló közös emlékeket is szerezhetsz.

Ezért hozd magaddal barátnődet a portfólió fotózásra!

Közös emlékekkel gazdagodtok

A portfólió fotózás valódi kikapcsolódást jelenthet egyedül is, de az a biztos, ha veled van a legjobb barátnőd. Ugyanis a jövőben nem csak a közös fotókat nézhetitek vissza elégedettséggel és boldogsággal, hanem maga a fotózás készítése is számos vidám pillanatot okozhat. Egyedi ötleteiteket, kreatív elképzeléseiteket szívesen fogadjuk, és örömmel fényképezzük le fotóstúdiónkban.

Habár napjainkban rengeteg közös selfie készül a telefonokkal, de egy profi fényekkel megvilágított és tűéles minőségben elkészített fotósorozat ezerszer több örömet szerezhet nektek. Ezekre a képekre évek múlva is büszkén fogtok pillantani ismerőseitekkel, és számos közös élményt felidézhettek. A közös emlékekre pedig mindig jó visszagondolni. Emellett olyan képeket kaptok, amelyek tökéletesen mutathatnak a közösségi média felületein vagy akár a munkakereséshez nélkülözhetetlen önéletrajzban is.

Segít kiemelni a személyiséged

Kevesen ismerik jobban az embert a saját barátainál, barátnőinél. Egy közeli ismerős rendkívül sok értéket adhat a portfólió fotóidhoz. Segítséget nyújthat például a Hozzád illő ruha kiválasztásában, illetve remek tanácsokat adhat a személyiséged valódi megmutatásához. A lényeg, hogy a fotózáson ott van Veled valaki, aki hosszú évek óta ismer, és pontosan abban segít, hogy a legjobb minőségű képek készüljenek Rólad.

Természetesen a BoudoArt fotóstúdióban mi is mindent megteszünk azért, hogy a lehető legkényelmesebben érezzétek magatok a fotózáson. Sokszor már 1-2 mondattal feloldjuk azt a pillanatnyi feszültséget, amely a fényképező elé állással szokott járni. Így azonnal kezdődhet is a fotózás, és Te már garantáltan a legjobb formádat fogod hozni.

Hogyan készüljetek fel a portfólió fotózásra?

Szerencsére egyáltalán nem szükséges hosszú időt igénylő vagy költséges előkészületeken részt venni ahhoz, hogy igazán jó képek szülessenek. Érdemes a fotózás előtt egy-két új ruhát vásárolni és meglátogatni a fodrászt, illetve a sminkest. Ezen kívül mindenről gondoskodunk, így a profi háttérvilágításról és a komfortos fotózási körülményekről is.

Ha szeretnétek, a fotózás napjára sminkest és stylistot is hívunk, hogy biztosan a személyiségeket tükröző stílusban készítsük el a profi fotókat. Különleges közös programot kerestek? Látogassatok el hozzánk portfólió fotózásra!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink