Céges fotó portré Boudo Art

Portré fotózás | Kreatívan és felszabadultan

Válassz minket, mert:

  • Teljes mértékben az igényeid szerint dolgozunk.
  • Fotózás közben azonnal barátságos hangulatot teremtünk.
  • Professzionális gépekkel és világítással fotózunk.
  • Kreatív ötletekkel segítünk a koncepciót kialakítani.
  • Az általad választott képeket profin retusáljuk.
  • Akár otthonodban is elkészítjük a fotókat.

Portré fotózás

Segítségével olyan képeket készítünk rólad, amelyek tökéletesen mutatnak a közösségi médiában és a céges kiadványokban is. Maximális figyelmet fordítunk a profi háttérre és a logókra is, hogy neked már valóban csak önmagad kelljen hozni a fotózás során. A barátságos hangulatról azonnal gondoskodunk, hogy a legjobb formádban fotózhassunk.

Üzleti portré fotózás – mutatkozz megnyerően

A pozitív első benyomás az üzleti életben is elengedhetetlen. Az üzleti, vezetői portré fotózás legfontosabb célja, hogy a portréfotók szakértelmet sugározzanak, és bizalmat ébresszenek. Cégek és magánszemélyek részére egyaránt megnyerő fotókat készítünk. Igény szerint a teljes vezetői csoportot közösen fotózzuk, és nagyobb létszám esetén is tökéletes világítást biztosítunk.

Általában már az első beszélgetésünk során, néhány kérdés megválaszolását követően azonnal tudjuk, hogy milyen stílusú képi világot szeretnél. Legyen szó akár céltudatosságot és profizmust vagy barátságos hangulatot mutató képekről, a portré fotózás folyamán pontosan azt a pillanatot kapjuk el, amelyiket szeretnéd.

Céges portré fotózás otthon – kényelmesen és profin

A portré fotózás általában a cégek vezetőségét és a középvezetői réteget érinti. Számos nagyvállalatnál előre meghatározott elvek alapján szükséges fotókat készíteni a dolgozókról. Később a cégek ezeket a fotókat használják a névjegy- és beléptető kártyákon, illetve a hónap dolgozója és egyéb közösségépítő felületeken is.

Annak érdekében, hogy a portré fotózás ténylegesen felszabadult és kellemes légkörben történjen, érdemes lehet a cég saját környezetében elkészíteni a képeket. Ilyenkor a munkatársak otthonosabban érezhetik magukat a megszokott közegben, amely igazán jól sikerült céges fotózásokat eredményez.

Érdemes legalább 5 nappal a portré fotózás előtt tájékoztatni a kollégákat, hogy mindenki idejében felkészülhessen. Ilyenkor a fodrász meglátogatása mellett akár új ruhák vásárlására is marad idő, így a fotózásra már teljes magabiztossággal érkezhettek. Ha valaki mégis egy picit feszültebb vagy lámpalázasabb lenne, számos bevált technikával oldjuk a hangulatot. Sokszor elegendő egy rövidebb társalgásba belekezdeni, és mindenki percek alatt kényelmesen felveszi a fotózás hangulatát.

Egyedi megjelenés – segítünk megvalósítani

A cégek egyedi stílussal és látványvilággal még sikeresebbek, ezért sokszor kérik tőlünk, hogy csempésszünk különlegességeket a képekbe. Ha már konkrét ötletekkel rendelkezel, pontosan az elképzeléseid alapján készítjük el a fotókat. Ha inspirációra és kreatív ötletekre lenne szükséged, természetesen a koncepció kialakításában is segítséget nyújtunk.

A portré fotózás velünk mindig kellemes hangulatban telik, és mindenkire odafigyelnünk, hogy végül öröm legyen a saját képeket megtekinteni. Az úgynevezett nyers fotókat elküldjük, és a munkatársakkal szabadon válogathattok a képek között. A kiválasztott fotókat végül professzionális technikával retusáljuk a legjobb eredmények érdekében, és az előnyös megjelenést minden esetben garantáljuk.

Keress minket bizalommal, és az elképzeléseidnek tökéletesen megfelelő fotókat készítünk!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink