boudoart-logo
boudoir fotozast ajandekba cikkhez

Boudoir fotózás ajándékba

Lepd meg magad egy élménnyel, egy boudoir fotózással és párodat pedig szexi képekkel. Jó progi a hideg téli szürke és unalmas napokban egy kis pezsgés. Ne várj másra! Vigyél Te szenvedélyt a napjaidba! Már január második felétől kérhetsz tőlünk időpontot budapesti műtermünkbe. Örökítsd meg a megújulásodat! Szedd össze magad, lépj ki a téli nyugalomból és hozd magad formába!

Amit a boudoir fotózásról tudni kell

Szerezz egy szexi fehérneműt, vegyél kényeztető fürdőt, kenegesd be magad, csináltasd meg a hajad és gyere el egy boudoir fotózásra! Ne csak tavasszal legyél szenvedélyes! A piros szín felpezsdít! Használd! Kenj fel egy vörös rúzst, légy szexi és élvezd ki! A következő linken leírjuk, milyen nálunk a boudoir fotózás: https://boudoart.hu/a-fotozasrol/boudoir-fotozas/ és egyéb technikai információkkal, praktikus tudnivalókkal látunk el, fotózás előtti szőrtelenítésről, mit kell magaddal hozni, stb.: https://boudoart.hu/hasznos-praktikak-es-fontos-tudnivalok-fotozas-elott/

Miért a középkorú női fotósok készítik a legjobb boudoir fotókat?

A boudoir fotózás a bizalmon alapszik. A jó fotós nem csak a fotózásban tapasztalt, hanem az életben is. Több nehéz dolgon ment már át, megpróbáltatásai tapasztalatából merít és megtalálja nőtársaival az azonosságot önmagában. Szót ért, de nem csak szavakkal, egyszerűen érzi a másik nőben, hogy ő is sok mindent átélt már. Látja az arcukon, a vonásaikon. Egy arc tükrözi a személy lelki életet, hogy átélt szomorú és vidám, könnyed és mély dolgokat. Ki, mit. A jó fotós, egyben érzékeny és jó ember is, hiszen a fotózás is egyféle szolgálat. Szolgálatot ad annak, akit fotóz. Magát is bele kell tennie, az érzéseit is, hogy jók legyenek azok a képek. Meg kell találnia annak a nőnek a lényegét, a lényét, hogy a kép tényleg ő legyen és ne egy mesterkélt, megkomponált, természetellenes valami, amit mobillal is lehet csinálni.

Ezek az érzések, intuíciók pedig azzal a fotósnak az emberrel épített kapcsolatán alapul, akit fotóz. A jó fotós, mint már írtam, jó ember, sokaknak segített, és ő maga is mert már segítséget kérni a barátaitól, amikor olyan helyzetbe került. Olykor ez könnyebb, ha jókora szociális hálót alakítasz ki magad körül, és persze ápolod is ezeket a kapcsolatokat, és nem csak smile-kat vagy terelésből vicces matricákat dobsz a virtuális térben. A közösségi gondolkodás nem azt jelenti, hogy sok ismerősöd van a fb-on, hanem azt, hogy találkozol is velük, de legalább olykor felhívod őket és számíthatnak rád, ha megkérnek valamire. A jó fotósnak ilyen kapcsolatai vannak. Emberiek, emocionálisak. Szerintem én is ezért érzek rá az emberekre, mert fontosak és értékesek számomra az emberi kapcsolataim. Aki hozzám jár a Boudoart fotóműterembe a váraljához, többet nem próbál ki mást. Neked van fotósod? Olyan bizalmi szakma ez, mint a kozmetikus, műkörmös. Amikor végre találsz egy jó körmöst, a szó legszorosabb értelmében foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá. Ilyen a jó fotós is. Először csak beszélgetünk, kezdünk egy laza portré sorozattal és majd jöhetnek a szexisebb témák, a glamour és a boudoir fotózás. Vagy a beszélgetés után jöhet rögtön a boudoir fotózás?

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink