boudoart-logo
ceges fotozas porgesd fel boudoart hu

Céges fotózás – Pörgesd fel profi képekkel a vállalkozásod

A céges fotózások marketing szerepe rendkívül megnőtt az utóbbi években. Ennek legfőbb oka, hogy az offline tér mellett az interneten és a közösségi médiában az egyedi képek sokkal nagyobb sikert érnek el, mint az átlagos stock fotók.

Mi az a céges fotózás?

Egy céges fotózás során a vállalkozásodról és a munkatársaidról egyaránt professzionális képek készülnek. Így a potenciális ügyfeleid azonnal megismerhetik a céged tevékenységét, illetve a branded által kommunikált hangulatot is.

Miért fontos a céges fotózásokat profi fotóstúdióra bízni?

Igényes és professzionális lesz a vállalkozásod megjelenése

Érdemes leszögezni, hogy a céged imázsát csakis felkészült és tapasztalt fotósok és korszerű fotóstúdió segítségével fejlesztheted hatékonyan. Legyen szó akár műteremben vagy szabadtéren készített fényképekről, mindkét esetben elengedhetetlen az alapos tervezés, illetve a profi hozzáállás. Ha megfigyeled, akkor a piacvezető vállalkozások mindegyike egyedi fotókkal dolgozik. Ezt láthatod a céges weboldalakon, illetve a közösségi média felületein, továbbá a szórólapokon és plakátokon is. Kijelenthető tehát, hogy a céges fotózások az offline és online marketingeden egyaránt hatalmasat lendíthetnek. Jelentősen több ügyfelet és vásárlót szerezhetsz

Minden vállalkozás célja a profit növelése. Éppen ezért ajánlott kiemelt figyelmet fordítani az ügyfélszerzés minden szegmensére. Ebbe természetesen a céges vagy üzleti fotózás is beletartozik. Egy szakszerűen előkészített marketing tervben ugyanis a vizuális tartalmaknak is kifejezetten fontos szerep jut. Tény, hogy a lehetséges ügyfelek sokkal nagyobb bizalmat szavaznak azoknak a cégeknek, amelyek minőségi képekkel kommunikálnak. Ez jelzi ugyanis, hogy az adott vállalkozás valóban odafigyel a profizmusra. Így könnyen kikövetkeztethető, hogy az adott cég alkalmazottai a vásárlóira és ügyfeleire is is kiemelt figyelmet fordítanak.

Miért érdemes üzleti portré fotózással bemutatni a cég dolgozóit?

Egyedi hangulatvilágot kommunikálhatsz

Akár üzleti portré készítésről vagy a munkahelyi környezetet bemutató céges fotózásról beszélünk, mindenképpen fontos, hogy a képeknek valódi hangulata legyen. Ez lehet akár a kedvesség és a nyitott hozzáállás, illetve a szakmaiság előtérbe helyezése is. A lényeg, hogy a fotók azt az érzelmi világot sugározzák, amelyeket a megtekintők irányába szeretnél közvetíteni. Jól megkülönböztethető leszel a többi cég közül

Célszerű megjegyezni, hogy amikor valaki ránéz a céges képeidre vagy az üzleti portré fotóidra, akkor kb. 3 másodperc alatt már határozott véleményt alakít ki tudat alatt. Néhány másodperc alatt pedig nem könnyű feladat elnyerni a bizalmat. Pontosan emiatt szükséges egyedi céges képekkel bővíteni a vállalkozásod portfólióját. Így a többi, stock fotókkal dolgozó cégektől maximálisan megkülönböztethető és sokkal jobban megjegyezhető lesz a vállalkozásod.

Céges fotózással szeretnéd népszerűsíteni a vállalkozásod?

Ha garantáltan profi fotósokkal és korszerű műteremben szeretnél a vállalkozásodhoz illő, legmagasabb minőségű képeket készíttetni, akkor látogass el hozzánk céges fotózásra!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink