ceges fotozas fedezd fel karacsonyi boudoart hu

Fedezd fel a karácsonyi céges fotózás 4 brandépítő előnyét!

A karácsonyi céges fotózás közelebb hozza a branded az emberekhez, és kiváló csapatépítő program is lehet egyben. Legyen szó céges karácsonyi üdvözlőlapokról vagy üzleti portré fotózásról, velünk garantáltan építeni fogod a vállalkozásod brand értékét.

Miért előnyös a karácsonyi céges fotózás?

1. Erősíted a vállalkozásod brandjét

Egy kép sokszor többet mond ezer szónál. Ez kifejezetten igaz a cégek által használatos fotókra. Minél profibb képekkel dolgozol, annál hitelesebb lesz a vállalkozásod az emberek szemében. Így sokkal több potenciális ügyfelet szólíthatsz meg sikeresen. Ennek oka, hogy a céges brand szerepe folyamatosan növekszik. A vásárlók és ügyfelek a választás során a céged kommunikációjának minőségét fontos tényezőnek tartják. A sikeres marketing kommunikációban pedig a céges fotók igazán kiemelt szereppel bírnak.

2. Karácsonyi céges képekkel több embert érhetsz el az interneten

Ha valóban komolyan veszed a céges márkaépítést, akkor az interneten professzionális képekkel szükséges megjelenned. Ez különösen igaz a karácsonyi időszakra, amikor sokkal többen fedeznek fel új cégeket az interneten. Csakis magas felbontású és tényleges koncepció alapján készült fotókkal lehet versenyképes a vállalkozásod. Tekintsd meg a nagy követőtáborral rendelkező márkák közösségi média oldalain a feltöltött képek minőségét, és viszonyítsd ahhoz a jelenlegi fotóidat. Legyen szó akár a céged Facebook vagy Instagram megjelenéséről, illetve weboldaláról, a céges fotózás kiváló forgalomnövelési lehetőség.

3. Valódi érzéseket közvetítesz a céges fotókkal

A céges fotózás legfontosabb célja, hogy a Te céged ne csak egy legyen a sok közül. Ehhez minél személyesebb és hitelesebb képeket tanácsos készíteni a vállalkozásodról. Karácsonyi céges fotózással például hangulatosan bemutathatod a munkahelyi környezeted igényességét és fejlettségét. Ez rendkívül hasznos, ha bizalmat szeretnél építeni. Továbbá bemutathatod a munkatársaidat is, amelyre a céges portré fotózás a legjobb megoldás. Akár az irodádat vagy a vállalkozásod teljes csapatát szeretnéd karácsonykor előnyös képekkel bemutatni, mindenképpen a pozitív érzelmet közvetítő fotókra érdemes fókuszálni.

4. Munkatársaidat a legjobb fényben tünteted fel

Elsősorban a vállalati portrék határozzák meg a céged és az ott dolgozó csapat imázsát. Karácsonyi időszakban pedig még fontosabbak az érzelmi világot megragadó képek. Célszerű tehát a munkatársaidról profi fotós segítségével előnyös, brandépítő képeket készíttetni. Ha nincsenek brand erősítő üzleti portré fotók a weboldaladon, akkor a látogatók üresnek és identitás nélkülinek fogják tartani a vállalkozásod. Azonban létezik egy ennél sokkal imázs rombolóbb dolog is. Mégpedig az, ha előnytelen portréfotók szerepelnek a céges honlapodon. A gyenge minőségű és koncepció nélküli képek hatalmas károkat okozhatnak a branded hírnevében.

Karácsonyi céges fotókészítés iránt érdeklődsz?

Ha karácsonyi üdvözlőlappal szeretnél kedveskedni meglévő ügyfeleidnek vagy marketing kampányodhoz készítettnél profi portré fotókat, gyere el hozzánk céges fotózásra!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink