profi ceges fotozas cikkhez

Miért hasznos a profi céges fotózás? Íme a 3 legfontosabb érv!

A céges fotózás kapcsolatot teremt a vállalkozásod és a potenciális ügyfeleid között. Érdemes már a fotózás előtt végiggondolnod, hogy milyen üzenetet szeretnél közvetíteni a  képekkel, illetve milyen ruházat illene ehhez. Amíg egy ügyvédi iroda esetében célszerű a professzionális megjelenést sugárzó öltönyöket választani, addig egy kreatív munkával foglalkozó vállalkozásnál érdemes a könnyedebb és hétköznapibb öltözetek mellett dönteni. Legyen szó bármilyen vállalkozásról, a céges fotózással garantáltan emberközelibb imidzset építhetsz. De mi is a 3 legfontosabb előnye a profi fotózásnak, és hogyan ajánlott felkészülni rá? A következő írásunkban ezekre adunk válaszokat.

1. Egyedi céges képekkel sokkal sikeresebb leszel az interneten

Biztosan Te is sok olyan vállalkozást látsz például a közösségi médiában, amelyek úgynevezett stock fotókat használnak. Az ilyen képeket általában költségmentesen töltik le a vállalkozások. Ezekkel a fotókkal legtöbbször az a gond, hogy semmilyen személyes hangulatot nem közvetítenek. Ugyanis az interneten az egyedi képeket használó vállalkozások sikeresek elsősorban. Ez ugyanúgy érvényes az üzleti portré fotózásra is, hiszen sokkal személyesebb módon szólíthatod meg a célközönséged.

Tipp: Próbáld meg kitalálni, hogy milyen hangulatú képekkel érheted el a számodra igazán fontos embereket. Üzleties vagy inkább felszabadultabb és humoros fotók működnének jobban? Érdemes ezek alapján kiválasztani a megfelelő öltözetet.

2. Céges csoportképekkel sajátos hangulatvilágot teremtesz

Ahogyan említettük, a képek hangulatát Te határozod meg. Persze a fotóstúdiók mindig segítséget nyújtanak számodra, hogy a lehető legjobb fotók szülessenek a céges fotózáson. Érdemes megjegyezni, hogy az egyéni portréfotózás stílusától nyugodtan el lehet térni a céges csoportképeken. Ennek köszönhetően a csoportképeken bármilyen érzelmi világ megörökíthető.

Milyen stílusú céges csoportképek a legnépszerűbbek?

  • – Elegáns
  • – Szakmai
  • – Összetartást kommunikáló
  • – Vidám
  • – Vicces

3. Céges fotózással jelentősen erősíted a vállalkozásod brandjét

Minden cégvezető egyik legfontosabb alapelve, hogy a vállalkozása tökéletesen megkülönböztethető legyen a többi cégtől. A céges fotózás pontosan ebben nyújt rendkívül hasznos segítséget. A brand építés ugyanis soha nem működik egyedi tartalmak készítése nélkül. Akár offline vagy online marketingről beszélünk, mindig azok a cégek érvényesülnek a piacon, amelyek időt és energiát szánnak a saját tartalmak előállítására. Szerencsére a céges fotózás az egyszerűen megoldható, de jelentős szereppel bíró  feladatok közé tartozik. Csupán a fotózás időpontját szükséges megszervezni, és a fotóstúdiók már mindenben tökéletes szakmai segítséget nyújtanak.

Tipp: Válassz olyan fotóstúdiót, ahol sminkes és stylist is a rendelkezésedre áll. Így biztosan megnyerő képek fognak készülni, amelyekkel az interneten is számos új ügyfelet szerezhetsz.

Összegzés

A céges fotózás tehát kiválóan elősegíti a célközönségeddel való hatékony kommunikációt. Fellendíti az online marketinget is, illetve az egyedi tartalmaknak köszönhetően igazán emlékezetessé teszi a vállalkozásod az érdeklődők szemében. Olyan céges fotókat szeretnél, amelyek valódi sikert hoznak és a fotózás is felszabadult hangulatban történik? Ha igen, akkor gyere el hozzánk céges fotózásra!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink