baratnokfotozasondori boudoart hu

Növeld többszörösére online sikereid céges fotózással

A home office berobbanása óta hazánkban is jelentősen megnőtt a céges fotózás szerepe. Vállalkozások hada kényszerül kizárólag az internetes piacon érvényesülni, ha bevételt szeretne generálni.

Megnyerő képek nélkül azonban rendkívül nehéz az értékesítés. Akár termékeket vagy szolgáltatást árulsz a weboldaladon, mindkét esetben a magas felbontású, tűéles fotók hoznak forgalmat.

A céges fotózáson a legelőnyösebb képeket készítjük el Rólad és a szolgáltatásodról vagy webáruházad termékeiről.

Fedezd fel, mit nyerhet vállalkozásod profi céges fotózás segítségével!

Arcot társítasz a marketing szöveghez

  • Személyesebb lesz a megjelenésed
  • Pozitív benyomást teremtesz
  • Nem egy leszel a sok közül

Amennyiben az interneten népszerűsítenéd a szolgáltatásodat, például pénzügyekkel vagy építészettel foglalkozol, rendkívül fontos a nyílt, egyenes kiállás. Látogatók akkor válnak ügyfelekké, ha azt érzik, hogy megbízhatnak benned. A Facebook oldaladat vagy a céges weboldaldat megtekintők csupán 2-3 másodpercnyi pillantást vetnek a képedre, hiszen ennyi idő bőven elég a személyes vélemény kialakítására.

Ha megnyerő képeket szeretnél készíttetni a célközönséged eléréséhez, bízd ránk a céges fotózást!

Minőséget mutatsz be

  • Céljaid szerint pozícionálhatod céges megjelenésed
  • Nem fér kétség az általad nyújtott minőséghez
  • Bizalmat építesz

Eladható-e egy drága masszázsfotel 1-2 alacsony felbontású termékfotóval vagy rábízná-e bárki is a féltve őrzött megtakarítását egy homályos, sötét portrét használó alakra? Legyen szó a termékedről vagy a vezetői portrédról, egy biztos: a jó minőségű fotók közelebb hoznak az ügyfelekhez. Egy nap alatt egy átlagos internet felhasználó akár 6-8 ezer hirdetéssel is találkozhat. Ebbe beletartoznak a Facebookon és Instagramon, illetve a különböző médiaorgánumok felületein, továbbá a kereskedelmi TV-ben és az offline térben látott hirdetések is. A rengeteg ránk zúduló reklám miatt azonnal magas minőséget kell demonstrálni a céges honlapunkon vagy a közösségi média felületeinken. A potenciális ügyfelek másodpercek alatt véleményt hoznak és szelektálnak a konkurens vállalkozások között.

Régóta nem működik a telefonos portré készítés vagy a kezdő fényképész ismerős által készített fotók használata. Az online sikerhez minőségre van szükség.

Növeled a szakmai hitelességed 

  • Személyesebbé teszed a mindennapi kapcsolattartást
  • Megkülönbözteted céged a konkurenciától
  • Bátran ajánlanak a szakmában

 Az internetes kereskedelemben egyre többen dolgoznak. A virtuális asszisztensek például leveszik a terhet a cégvezetők válláról, hiszen vállalják az online kapcsolattartást és a kisebb-nagyobb, otthonról is végezhető munkákat.

Amikor a munkáltató és a munkavállaló már eleve az interneten ismerkednek meg, ott szinte elengedhetetlen, hogy legalább egy önéletrajzon lássák egymást a felek. 2021-ben tehát a céges fotózás nagyobb jelentőséggel bír, mint valaha. Az online piac fellendült, a konkurens cégek talán ebben a pillanatban is gőzerővel dolgoznak a minőségi megjelenésen.

Ha Te is sikeres szeretnél lenni az interneten, kizárólag profi fotós által készített képekkel dolgozz!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink