boudoart-logo
Üzleti portré fotózás

Profi üzleti portré fotózás kezdő vállalkozások számára

Az üzleti portré fotózás rengeteget segíthet a megnyerő imázs kialakításában. Éppen ezért fontos, hogy olyan portrék készüljenek rólad, amelyek bizalmat és szakértelmet sugároznak. Segítségünkkel az egyedi elképzeléseid és igényeid alapján olyan fotókat készítünk, amelyek garantáltan beleillenek a céges kommunikációdba. Válassz minket, mert:

  • – Személyre szabottan készítjük a fotókat
  • – Nagyon hamar oldott hangulatot teremtünk
  • – Segítünk a ruhák kiválasztásában is
  • – Megtaláljuk a számodra legideálisabb pozitúrákat
  • – Nálunk szabadjára engedheted a kreativitásod
  • – Igény esetén profi sminkest is biztosítunk

Miért fontos az üzleti portré fotózás minden kezdő vállalkozás számára?

Napjainkban a vizuális tartalmak szerepe fontosabb, mint valaha. A kezdő vállalkozások sajnos gyakran követik el azt a hibát, hogy az üzleti portré fotózás minőségére már nem fordítanak kellő figyelmet. Sokszor amatőr képekkel próbálnak érvényesülni az offline és online marketing világában is, de a valódi sikerhez elengedhetetlen a profi fényképezés.

Számos vállalkozás már a weboldalára is feltölti a munkatársak képeit, hogy a látogatókban bizalmat ébresszen. Ilyenkor az üzleti portré fotózás jelenti a leghatékonyabb megoldást, hiszen minden dolgozóról rövid idő alatt tökéletes képeket készítünk. Szigorú szabályok szerinti layout-ot is tudunk követni, ezért bármilyen vállalkozásnak képesek vagyunk segíteni.

E fotózás legfontosabb előnye, hogy pozitív első benyomást teremt. Az üzleti- és magánéletben is fontos az első megjelenés, ezért a céges fotózást sem szabad a véletlenre bízni. A vállalkozásod iránt érdeklődők többsége már néhány másodperc alatt eldönti, hogy bizalmat fog-e szavazni neked.

Ha a céges portré fotóid bizalmat, szakértelmet és szimpatikus hozzáállást közvetítenek, garantáltan sikeres leszel a potenciális ügyfelek szemében.

Hogyan készülj fel a fotózás előtt?

Válaszd ki a megfelelő ruhát. Az üzleti portré fotózás során nagyon fontos, hogy odafigyelj a ruházatra. Törekedj mindig arra, hogy a megjelenésed precíz és megbízható munkavégzést sugározzon. Érdemes elkerülnöd a viccesnek és kreatívnak tűnő feliratos pólókat, hiszen sokak számára komolytalanságot közvetíthetnek. Válassz olyan ruhát, amelyben egy fontos tárgyaláson is szívesen és magabiztosan jelennél meg.

Látogasd meg a fodrászt. Célszerű néhány nappal a portfólió fotózás előtt elmenni a fodrászhoz, hogy a hajad tökéletes legyen a fotóstúdióban. Ha teheted, már 1-2 héttel az üzleti portré fotózás előtt gondold végig, hogy milyen stílusú haj állna a legjobban a képeken. Kérj tanácsot a fodrászodtól is, hiszen ő biztosan tudja, hogy milyen lenne a legideálisabb haj számodra.

Nézz bele a tükörbe, és hozd a legjobb formád. A legfontosabb, hogy egészséges magabiztossággal vágj neki a fotózásnak. Az őszinte mosoly és a kiegyensúlyozott megjelenés mindig természetesen fog hatni a képeken. Ne stresszelj, hiszen számos képet készítünk rólad, hogy minél több lehetőség közül választhass. A kiválasztott fotókat pedig profin retusáljuk, és továbbítjuk számodra.

Hogyan tudunk segíteni a portré fotózásban?

Először megismerjük a fotózással kapcsolatos igényeid. Ilyenkor beszélgetünk a vállalkozásodról és célközönségedről, hogy az üzleti portré fotózás napjára mindent előkészítsünk. Segítünk a ruhák kiválasztásában és a pozitúrák megtalálásában is, de ha sminkelésre lenne szükséged, azt is biztosítjuk. Ha valóban profi imázst szeretnél kialakítani, válaszd az üzleti portré fotózás nyújtotta előnyöket. Segítségünkkel olyan képeket készülnek rólad, amelyekre garantáltan büszke lehetsz, és a célközönséged bizalmát is elnyerik.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink