boudoart-logo
Portfólió fotózás

A portfólió fotózás nem korosztály függő

Válassz minket, mert:

  • Személyre szabottan készítjük a fotókat
  • Nagyon hamar oldott hangulatot teremtünk
  • Segítünk a ruhák kiválasztásában is
  • Megtaláljuk a számodra legideálisabb pozitúrákat
  • Nálunk szabadjára engedheted a kreativitásod
  • Igény esetén profi sminkest is biztosítunk

Portfólió fotózás

A portfólió fotózás minden korosztály számára elérhető lehetőség, ha professzionális képek készítése a cél. Legyen szó akár gyermek vagy családi portfólió fotózásról, minőségi világítással és objektívvel garantáltan megnyerőek lesznek a fotóid.

Gyermek portfólió fotózás

A gyermek portfólió fotózás egyre népszerűbb, hiszen egyedülálló képek készülhetnek az egészen fiatal korosztályról is. Ilyenkor mindig közösen ötletelünk a szülőkkel, hogy melyek lennének a legideálisabb fotózási körülmények. Beszélünk a gyermek kedvenc szabadidős tevékenységeiről és az általa kedvelt helyszínekről is, hogy felkészüljünk a fotózásra.

A gyermeked elsősorban festeni szeret? Ha igen, érdemes néhány ecsetet és festéket, illetve lapot hozni a fotózásra, hogy valóban kreatív képek szülessenek. Ha pedig inkább az állatkertben látható állatokért rajong, ajánlott a kedvenc plüssállatait is elhozni. Így azonnal oldottabb lesz a portfólió fotózás hangulata, hiszen a gyermek saját hobbiját is bevonjuk a munkába.

Természetesen újszülött fotózásra és babafotózásra is lehetőséged nyílik. Habár az újszülöttekről rengeteg kép szokott készülni házilag is, de érdemes egy profi portfólió fotózás előnyeit is kihasználni. Kreatív képeket készítünk a babáról, hogy a jövőben bármikor öröm legyen újra megtekinteni a fotókat. Akár kis állatos sapkákat vagy aranyos masnikat is használhatunk az egyedi megjelenés érdekében.

Családi portfólió fotózás

Egy családi portfólió fotózás mindig akkor sikerül a legjobban, ha az összes résztvevő felszabadultan érzi magát a képek készítése közben. Mivel a családi fotózáson gyermekek, középkorúak és idősek is részt szoktak venni, ezért egyszerre számos különböző korosztállyal is hatékonyan dolgozunk.

A pózok és a kompozíciók megtalálásában is segítünk. Nagyobb létszámú családok esetén fokozottan odafigyelünk arra, hogy a gyermekek és felnőttek egyaránt jól láthatók legyenek a képeken. Így nem jelentenek gondot a különböző testmagasságok, és mindenki a családi portfólió fotózás fontos szereplőjévé válik.

Egy kis vidámság és szórakozás elengedhetetlen a portfólió és portré fotózások során. Ha a családodról mókás képeket is szeretnél látni, számos kreatív ötletet meg tudunk valósítani. Olyan fotókat készítünk, amelyek mindig mosolyt fognak csalni az arcokra még hosszú évek múlva is.

Fotózás bármilyen korosztály számára

Legyen szó akár újszülöttekről vagy idősekről, a korosztály soha nem jelent akadályt a portfólió fotózás folyamán. Profi objektívek és világítások segítségével mindenkiről előnyös, egyedi képeket készítünk.

A fotózás során azokat a szempontokat helyezzük előtérbe, amelyet a képekkel kommunikálni szeretnél. Így rajtad áll, hogy a hétköznapibb vagy inkább a céges fotózást választod. Egyedi ötleteidet is szívesen vesszük, és felhasználjuk a fotózáskor.

A portfólió fotózás tehát egyáltalán nem korosztály függő. Gyerekekről és felnőttekről is ugyanolyan fotók készíthetők, amelyekkel garantáltan elégedett lesz a képek alanya is. Mindenkinek segítséget nyújtunk az önmagát kifejező stílus megtalálásában.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink