boudoart-logo
karacsonyi boudoir fotozas boudoart hu

Glamour- és boudoir fotózás karácsonyi ajándékba

Vészesen közeleg a karácsony, és meg nem tudod milyen ajándékot adj a párodnak? Akkor a lehető legjobb helyen jársz, hiszen a glamour- és boudoir fotózással valóban örök értékű és igazán különleges ajándékkal lepheted meg kedvesed. Fedezd fel ebből a cikkünkből a glamour- és boudoir fotózás legfontosabb előnyeit, majd lepd meg párodat egy valóban egyedi ajándékkal!

Mi az a glamour- és boudoir fotózás?

Ezeken a fotózásokon a nőiesség kerül előtérbe. Az ideális fényviszonyok és háttér kialakításában szakképzett, tapasztalt kollégáink nyújtanak segítséget. Olyan fotókat készítünk, ahol a kedvesed ténylegesen megmutathatja a női vonzerejét. Mindez barátságos és kedves környezetben történik, hiszen mindig az oldott és nyitott hangulatban készülnek a legérzékibb képek.

Miért érdemes glamour fotózást vagy boudoir fotózást ajándékozni Karácsonyra?

1. Igazán egyedi ajándékot adhatsz

A glamour- és boudoir fotózás nem egy átlagos, sablonos karácsonyi ajándék, éppen ezért szoktak annyira örülni neki. A hagyományos, már-már unalmasnak mondható tusfürdő és parfüm csomagok helyett ugyanis egy fotózás igazán üdítő és izgalmas ajándék.

2. A fényképek időtlenek

Szerencsére a glamour- és boudoir fotókkal nem lehet mellényúlni, mivel egy életre szóló karácsonyi ajándékot adhatsz a kedvesednek. A profin felszerelt fotóstúdióban olyan képek készülnek, amelyekre öröm lesz ránézni még hosszú évek múlva is.

3. Új arcát mutathatja meg a párod

Tapasztalt fotós csapatunk segítségével a párod garantáltan új, eddig akár önmaga által sem ismert arcát mutathatja meg a fotókon. Ilyenkor a fényképezés mindig izgalmas tevékenység, hiszen maga a fotó alanya is aktívan részt vehet a koncepció kialakításában.

4. Kikapcsolódásnak is tökéletes program a glamour- és boudoir fotózás

A budapesti BoudoArt fotóstúdióban minden fotózás kellemesen oldott és vidám hangulatú. Ez annak köszönhető, hogy a rutinos kollégáinkkal már néhány kedves mondat segítségével azonnal barátságos és segítőkész hangulatot teremtünk. Ennek az eredménye pedig minden esetben egy olyan fényképsorozat lesz, amely még a fotózás alanyát is pozitívan meglepi.

5. A párod ízlése alapján készülnek a fotók

Fontos megjegyezni, hogy nálunk soha nincs erőltetés a fotózásokon. Így mindig a párod egyedi stílusához igazodunk, és az alapján tervezzük meg közösen a boudoir vagy glamour fotók stílusát. Persze szívesen adunk tippeket és ötleteket a ruházattal kapcsolatban, hogy a lehető legjobb képek szülessenek a műtermünkben.

Glamour- és boudoir fotózást szeretnél karácsonyi ajándékba adni a párodnak?

A fentebb felsorolt előnyök mindegyike garantáltan megvalósul, ha a BoudoArt fotóstúdiót választod a fotózás színhelyéül. Kollégáinkkal minden apró részletre és sajátos igényre maximális figyelmet fordítunk, hogy a fotózás valódi élmény legyen. A képek elkészülte után pedig tökéletes minőségű, profi háttérrel ellátott és a nőiesség legapróbb részleteit is kiemelő fényképekkel bővíthetitek a közös fotóalbumot.

Ha a tökéletes karácsonyi ajándékot keresed, válaszd a glamour-és boudoir fotózást!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink