portre fotozas keszulj te is cikk

Készülj Te is portré fotózással az új évre!

Mióta használod ugyanazt a Facebook profilképet? Mikor frissítetted utoljára az üzleti portré fotód a céges weboldalon? Időnként célszerű egy kicsit felfrissíteni a Rólad készült fotógyűjteményt. Erre az egyik legjobb alkalom mindig az év végi időszak, hogy az újévi változásokat naprakész fotók segítségével mutasd meg.

Ha jövőre Te is valódi változást szeretnél elérni, gyere el hozzánk portré fotózásra!

Mutass szemmel látható változást

Hány újévi fogadalmat hallottál már, amelyből végül nem lett semmi? Legyen bármi is a jövőre kitűzött célod, a portré fotózás kiváló lehetőség a változás megmutatására. A fotókon ugyanis tökéletesen látszik, ha valaki kisebb-nagyobb változáson ment keresztül az elmúlt időben. Mivel a portrék készítésekor az arcizmok legkisebb rezdülését is rögzítjük, ezért a képeken minden apró érzés és jellemvonás megörökíthető.

Frissítsd a közösségi médiás profilképeid

Ha már évek óta nem cserélted a Facebook vagy Instagram profilképed, éppen itt az ideje. Napjainkban egyre többen használnak fotóstúdióban készült, magasfelbontású profilképeket, hiszen elősegítik a pozitív első benyomást.

Amennyiben céges közösségi média oldalt üzemeltetsz, sokkal több ügyfelet szerezhetsz a versenytársak stock fotóitól eltérő profi és megnyerő képekkel. A stock fotók ugyanis legtöbbször jellegtelenek, így jelentősen csorbíthatják a megbízhatóságod az emberek szemében.

Mutasd meg a valódi éned

Ha a Rólad készült, jelenlegi képeidet nem kedveled, akkor minden bizonnyal ideje újakat készíttetni. Egy portré csak akkor lehet sikeres, ha a valódi személyiségedet mutatja meg. Szerencsére ehhez csak egy kis felkészülés szükséges, és a fotózáson máris a legjobb formádat hozhatod. Érdemes a fotózás előtt elmenni fodrászhoz, illetve beszerezni néhány stílusos ruhadarabot is.

A profi fotóstúdiók ismérve, hogy azonnal segítenek leküzdeni az esetleges lámpalázat. A kamerák előtt ugyanis hajlamosak vagyunk másként viselkedni. Azonban már néhány barátságos szóval feloldható a görcsösebb hangulat, amelynek köszönhetően magabiztosan mutathatod meg az igazi énedet a fényképező előtt.

Érd el a kitűzött céljaid

A portré fotózáson készült képek segítenek elérni a kitűzött céljaidat. Amikor a fotóidra pillantasz, azonnal emlékezhetsz az újévi fogadalmakra. Így könnyebben szem előtt tarthatod a céljaid, és extra motivációt kaphatsz a mindennapokban a feladatok teljesítéséhez.

Legyen szó akár egyedi vagy üzleti portré fotó készítésről, a kitűzött céljaid bizony a képeken is látszanak. Amikor valaki megtekinti a portrédat, azonnal látni fogja a legjellemzőbb tulajdonságaid. Rögtön észrevehetővé válik a magabiztosság és a kedvesség, illetve számos fontos jellemző. Így pontosan olyan érzelmeket közvetíthetsz a képeiden keresztül, amilyeneket csak szeretnél.

Portré fotózás iránt érdeklődsz?

Ha profi portré fotókkal szeretnél felkészülni 2021-re, látogass el a BoudoArt fotóstúdióba portré fotózásra!