boudoart-logo
portrefotoszabadban kulsohelyszinmonka boudoart hu

Kültéri portré fotózáson szeretnéd megmutatni a személyiséged?

A kültéri portré fotózás kiváló lehetőség, hogy valóban megmutasd a személyiséged. Legyen szó akár színes falevelekkel tarkított őszi képekről vagy éppen hóeséses karácsonyi fotókról, a szabadtéri fényképezés mindig remek szórakozást nyújt.

Miért előnyös a kültéri portré fotózás?

A szabadtéri portré fotózás helyszíne sokkal figyelemfelkeltőbb képeket szokott eredményezni. Persze valamikor kifejezetten benti, akár sötét hátterű fotózás szükséges, de a kinti helyszínek mindig hozzátesznek egy kis extrát a képekhez. Fontos megjegyezni, hogy a kültéri fotózásokon a modellből és a környezetből egyaránt ki kell hozni a maximumot. Ez azt jelenti, hogy a kedvező pozitúrák megtalálása mellett a természet minél szebb oldalát szükséges háttérnek használni. Napjainkban a kültéri portré fotózás egyre népszerűbb lehetőség, ha életre szóló, profi képeket szeretnél magadról készíttetni. Őszi vagy téli, illetve tavaszi és nyári fotózásokkal akár mind a 4 évszak környezetében megmutathatod magad a külvilágnak.

Szerencsére profi fotós segítségével csakis Önmagadat szükséges hozni a fotózásra, hiszen a technikáról és a koncepciókról egyaránt gondoskodunk. Ennek köszönhetően garantáltan olyan képek fognak Rólad készülni, amelyekre mindig örömmel tekinthetsz.

Mikor érdemes a kültéri portré fotózásra sort keríteni?

Érdemes először is feltenni a kérdést: a jelenlegi évszakban képzeled el a portréfotóidat? Felhős vagy teljesen tiszta égboltot, illetve fás vagy nyitottabb helyszínt képzelsz magad mögé? Ahogyan említettük, akár minden évszakban más arcod mutathatod meg, ha a portré fotózás a természetben történik. Télen a hópelyhek, ősszel a lehulló falevelek, tavasszal a virágzásnak induló rétek, nyáron pedig a teljes pompájában mutatkozó környezet teszi különlegessé a fotóidat. Tehát minden évszaknak és napszaknak megvannak a saját előnyei. Éppen ezért kizárólag Rajtad múlik, hogy milyen hangulatvilágot szeretnél viszontlátni a fotós által készített képeken.

Tipp: Ha az első kültéri portré fotózásodon tervezel részt venni, érdemes az évnek a hozzád legközelebb álló időszakát választanod.

Fontos számodra, hogy a kültéri fotózás kellemes és felszabadult hangulatú legyen? Ha igen, látogass el hozzánk portfólió fotózásra!

Hol használhatod a kültéri portré fotózáson készült képeket?

Szerencsére ezeket a képeket számos különböző helyen felhasználhatod. Így a közösségi médiában is rendkívüli sikert arathatsz, de nyomtatott fényképeket ajándékozva ismerőseid körében is kedveskedhetsz. Készülhetnek a fotók akár Facebookra vagy Instagramra profilképnek, esetleg nyomtatott ajándékoknak, a felhasználásukról teljes mértékben szabadon dönthetsz.

Összefoglalva a kültéri portré fotózás az egyik legjobb választás, ha igazán hangulatos képeket szeretnél látni magadról. Szinte bármilyen napszakban, bárhol elkészíthető a természetbeni fotósorozat. Még keresed a hozzád leginkább illő stílust? Azon gondolkodsz, hogy milyen helyszínt lenne célszerű választanod? Profi fotós csapatunkkkal mindenben segítséget nyújtunk számodra.

Ha garantáltan minőségi és különleges hangulatot sugárzó képeket szeretnél készíttetni, válaszd a BoudoArt fotóstúdiót!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink