boudoart-logo
portfolio fotozas nem korolyosztalyfuggo erv boudoart hu

Portfólió fotózás miért nem korosztály függő? Íme 4 érv!

Legyen bármi is a portfólió fotózás célja, a pillanat megörökítése nem korosztály függő. Akár egyedi célú fotózásról vagy profi outline elveket követő üzleti portré fotózásról beszélünk, a kor csupán egyetlen tényező a sok közül. Ismerd meg alábbi cikkünkből a portfólió fotózás legfontosabb előnyeit, és készíttess kortól függetlenül impozáns képeket!

1. A magabiztosság minden korosztálynak fontos

A magabiztosság olyan érzés, amely kortól függetlenül kiegyensúlyozottá és boldoggá teszi az embereket. A portfólió fotózások kiválóan segítenek a magabiztos megjelenés elérésében. Akár a közösségi médiában, akár nyomtatott tartalomban jelenik meg az egész alakos vagy portré fotód, a céltudatos kisugárzás garantált. Ugyanis a portré képeken az arcizmok legkisebb rezdülései is maradéktalanul rögzíthetők. Emellett profi fotósok és sminkesek, illetve öltözködési tanácsadók segítenek hasznos tippekkel elérni mindezt. Ennek köszönhetően, aki csak egy pillanatig is ránéz a képedre, azonnal érzékelni fogja a magabiztosságod.

2. Életünk minden szakaszát megörökíthetjük

Életünk minden fontos pillanatában jelen szokott lenni a fényképezőgép. Mi ennek az oka? Az, hogy emlékezni szeretnénk az adott pillanatra. Később, az évek múltával mindig nagy örömmel lehet majd elővenni ezeket a képeket, hogy felidézzük a legapróbb részleteket is. Például a babafotózáson már a legfiatalabb életkor jellemvonásai is megörökíthetők. Később az ovis és iskolás képek jönnek életünkben, majd következhet a munkahelykereséshez nélkülözhetetlen üzleti portré fotózás is.

3. A stílusos megjelenés nem kor kérdése

Egy professzionális portfólió fotósorozattal életkortól függetlenül megmutathatod a különleges személyiséged és egyedi stílusod. Ezeken a képeken a célodnak megfelelő ruházatban, tökéletes megvilágításban és az általad választott háttér előtt jelenhetsz meg. Budapest I. kerületi fotóstúdiónkban – ha szeretnéd – profi sminkes és stylist segítségét is biztosítjuk a portfólió fotózás napján. Így garantáltan olyan egészalakos képeket és mellképeket, illetve portré fotókat fogsz viszontlátni önmagadról, mint amilyeneket elképzeltél.

4. Számos célod lehet a portfólió fotózással

Portfólió fotózáson részt vehetsz a közösségi média profilod frissítési szándéka vagy éppen az üzleti, vezetői képek készítése miatt is. Sokszor ez a két cél valójában egy, hiszen például a Facebookon is rengeteg ügyfelet szerezhetsz a megnyerő marketing célú képeiddel. Azonban a portfólió fotózás alkalma lehet a ballagás, szülinap vagy az esküvő, illetve a házassági évforduló is. A házassági évfordulós portré fotózás egyben kiváló ajándék ötlet is, ha valóban kedves és időtálló meglepetést szeretnél nyújtani.

Portfólió fotózás iránt érdeklődsz?

Legyen bármi is a portfólió fotózási célod, a BoudoArt fotóstúdióban a legjobb minőségben valósíthatod meg azt. Tapasztalt, szakmailag profi fotós csapattal várunk Téged az I. kerületi műtermünkben. Mindenben segítünk és igény szerint olyan szakmai tippeket adunk, amelyek a legsikeresebb portfólió fotókat fogják eredményezni.

Ha maximálisan megnyerő és valóban professzionális fotókat szeretnél készíttetni, látogass el hozzánk portfólió fotózásra!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink