portre fotozas csak egy hajszal cikk

Portré fotózás és glamour fotózás

A portré fotózás és a glamour fotózás elsőre két teljesen eltérő stílusnak tűnhet. Azonban kevesebb a különbség köztük, mint azt a legtöbben gondolnák. Következő cikkünkben bemutatjuk a fotózások közötti különbségeket és a személyre szabott, egyedi fotózás előnyeit is. Először is érdemes az alapvető fogalmakat megismerni. Mivel napjainkban az alábbi fotózási típusok elemei gyakran vegyülnek a képeken, ezért számos hasonlóságot lehet felfedezni egy-egy portré és glamour képen. Azonban ott van még a boudoir fotózás is, amelyet a glamour stílus egyik alműfajának is nevezhetünk. Célszerű kitérni az alapvető megközelítési elveikre, hogy pontosan a célnak megfelelő képek készüljenek Rólad.

Mi az a portré fotózás?

A portré fotózás – amelyet sokan csak portrénak neveznek – egy személy vagy csoport adott pillanatának művészi megörökítése. A portré fotókon az arc és az arcvonások, illetve az arckifejezések által közölt testbeszéd kerül fókuszba.

Mi az a glamour fotózás?

A glamour fotózás az alany szépségére és elbűvölő kisugárzására összpontosít. Habár ezt önálló fotózási műfajként tartjuk számon, azonban csak egy hajszál választja el a portréfotózástól. Ennek oka, hogy a glamour képek nagymértékben inspirálják napjaink portré- és divatfotózásait is.

Mi az a boudoir fotózás?

A boudoir fotózás valahol a fashion fotózás és a glamour fotózás közötti vékony mezsgyén helyezkedik el. A boudoir képek az érzékiségre és az intimitásra koncentrálnak. A boudoir fotózásokon olyan csábító fotók készülnek, amelyek bárki önbizalmát kiválóan növelik.

Tehát a portré fotózás és a glamour fotózás között sokszor csak minimális különbséget lehet tenni. Hogy ez a különbség milyen szintű legyen, az csakis Rajtad múlik. Gondold végig, hogy mi a célod a fotózással. Milyen ruha és háttér illene hozzád a legjobban a képeken? A fotózáson persze több ruhát is kipróbálhatsz, illetve igény esetén stylist és sminkes is a rendelkezésedre áll.

Miért vegyél részt portré fotózáson a BoudoArt fotóstúdióban?

Büszke leszel a Rólad készült képekre

Mi a célja minden fotózásnak? Természetesen az, hogy maximálisan elégedett legyél a Rólad készült fotókkal. Olyan képeket készítünk rólad, amelyeket mindig is látni szerettél volna.

A személyiségedhez igazodunk

Nálunk a BoudoArt fotóstúdióban alapelv, hogy a Te személyiséged és elképzeléseid helyezzük előtérbe. Amikor eljössz a fotózásra, már pontosan az előre megbeszéltek szerint fogunk Téged várni. Előkészítjük a műtermet, gondoskodunk az általad elképzelt hátterekről és a profi világításról is.

Mindenben segítünk

Ha elsőre lámpalázas lennél vagy számos egyedi kérésed merülne fel, ne aggódj. Ugyanis fotósainkkal az elsőtől az utolsó lépésig mindenben segítünk a portré vagy glamour fotózás előtt és közben is. Tedd fel bátran kérdéseid és oszd meg velünk, hogy milyen fotókat szeretnél igazán viszontlátni magadról.

Kellemes hangulatban fotózunk

Itt nincsenek szigorú szabályok és szorító határidők. Minden segítséget és felkészülési lehetőséget megadunk számodra, hogy teljes önbizalommal állhass a fényképező elé. Barátságos hangulatban és segítőkész hozzáállással fotózunk, hogy a képeid valódi boldogságot teremtsenek.

Profi képeken szeretnéd megmutatni az igazi személyiséged?

Látogass el egy barátságos és oldott hangulatú fotózásra Budapest I. kerületi fotóstúdiónkba. Ha érdeklődni szeretnél, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot!