portre fotozas munkavegzes kozben

Portré fotózás munkavégzés közben: Miért sikeres ez a módszer?

A portré fotózás kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy megismerjék a vállalkozásod és új ügyfeleket szerezz akár az interneten is. Szerencsére a portréfotóknál egyáltalán nincs szigorú megkötés a képek kivágásával kapcsolatban, ezért valóban a Te egyedi elképzeléseid alapján készülhetnek rólad a fotók. Olyan megjelenést és hangulatot közvetíthetsz az emberek felé, amilyet csak szeretnél. Habár sokan még mindig az internetről letöltött képekkel próbálkoznak sikert elérni például a közösségi médiában, de ez sokkal kevésbé hatékony megoldás. Ha igazán különleges és figyelemfelkeltő képeket szeretnél, ismerd meg a munkavégzés közben végzett portré fotózás előnyeit!

1. Az egyéni portré fotózás már önmagában garancia a sikerre

Mivel rengeteg vállalkozás – így valószínűleg a konkurenciád többsége is – mások által készített, bárki által hozzáférhető képekkel dolgozik, ezért az egyéni portréfotókkal már eleve előnnyel indulsz a piacon. A profi üzleti portfólió fotózáson ugyanis akár az arcod legapróbb rezdüléseit is tökéletesen rögzítik a fotósok, amelynek köszönhetően garantáltan előnyös lesz a testbeszéded. Ennek a fontosságát soha nem szabad lebecsülni, hiszen a képeidet megtekintők többsége már tudat alatt 1-2 másodperc alatt eldönti, hogy szimpatikus vagy-e számukra vagy sem.

2. Munkavégzés közben sokkal hitelesebb képet építesz magadról

Legyen szó bármilyen szakmáról, a munkavégzési körülmények között tartott portré fotózás kiválóan növeli a hitelességed. Az emberek ugyanis így látni fogják a környezeted és a munkavégzés közben használt kellékeidet is. Emiatt sokkal nagyobb bizalmat fognak szavazni számodra.

Gondolj csak bele: két ügyvéd portréfotóját látod magad előtt. Az egyikük elegáns öltözetben, egyszerű fekete háttérrel próbálja elnyerni a bizalmad. Azonban a másik egy megnyerő, fényes irodában ül, ahol az asztalon laptop és füzet, illetve kávé látható. Melyiket választanád? Ha a második verziót, akkor nem vagy egyedül.

Tipp: A portré fotózás előtt válogasd ki a munkádhoz legszorosabban kapcsolódó kellékeket és eszközöket. Melyek azok a tárgyak, amelyek láttán mindenki azonnal tudja, hogy mivel foglalkozol? Ezeket érdemes a fotózáson is előtérbe helyezni.

3. Portré fotózással akár a teljes munkafolyamatot is bemutathatod

Minél több fontos és értékes információt nyújtasz az érdeklődők számára, annál nagyobb eséllyel fognak Téged választani. Ehhez szorosan hozzátartozik a munkafolyamat bemutatása is. A sikeres vállalkozások éppen ezért nem csak a céges fotózáson, hanem a portré fotózáson készült képeket is hatékonyan alkalmazzák. Akár az ügyféllel való találkozás pillanatától kezdve, a beszélgetésen keresztül egészen a konkrét munka elvégzését bemutató képeket is elkészíttetheted. Ez hatalmas segítséget nyújt az ügyfélszerzésben, hiszen az érdeklődők már tudni fogják, hogy mire számíthatnak. A munkavégzés közben végzett portré fotózás tehát növeli a hitelességed, így az emberek sokkal nagyobb bizalommal fognak hozzád fordulni.

Ha igazán profi, de kellemes hangulatú fotózással szeretnéd elérni a célközönséged, látogass el hozzánk portré fotózásra!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink