boudoart-logo
uzleti portre fotozas epits bizalmat

Üzleti portré fotózás: Építs bizalmat megnyerő képekkel!

Az üzleti portré fotózás szerepe megkérdőjelezhetetlen, ha első látásra bizalmat szeretnél építeni az ügyfelek szemében. Egy-egy magabiztosságot sugárzó és megnyerő fotóval azonnal profi imázst alakíthatsz ki. Mivel a képek minősége rendkívül fontos a marketing világában, ezért érdemes részletesebben is beszélni az üzleti portré fotózásról.

Mi az üzleti portré fotózás?

Az üzleti portré fotózás során olyan képek készülnek rólad, amelyeket a névjegykártyádon és e-mailjeidben, illetve a weboldaladon és a közösségi médiában is használhatsz. Ha első benyomásra pozitív hatást szeretnél kelteni, mindenképpen profi fotókkal kell dolgoznod. Ennek érdekében érdemes olyan fotóstúdiót választanod, ahol sminkes és stylist is segíti a munkát. Mivel az üzleti vagy céges fotózáson több képet is készítenek rólad, így később nyugodtan válogathatsz a fotók között. Végül legjobbnak talált képeket retusálják a szakemberek.

Miért fontos az üzleti portré fotózás?

  • – Fotóiddal azonnali bizalmat építhetsz. Ahogyan említettük, az üzleti világban is rendkívüli fontos a pozitív első benyomás. Ha a rólad készült fotók profik, akkor minden bizonnyal Te is az vagy a szakmádban.
  • – A képek a valódi egyéniséged tükrözik. Amikor egészen közeli képek készülnek rólad, akkor az arcod minden apró rezdülése észrevehető a fotókon. Ennek köszönhetően a képeid valódi érzelmeket fognak közvetíteni.
  • – A fotókat bárhol felhasználhatod. Hírlevelekben, e-mail aláírásban és céges weboldalon, illetve LinkedInen és Facebookon egyaránt sikert arathatsz az üzleti portré fotózáson készített képekkel.
  • – Számos új ügyfelet szerezhetsz. A képek nagy jelentőséggel bírnak szinte minden választás során. Éppen ezért fontos, hogy a portré fotóiddal is igazán versenyképes legyél.

Tippek és trükkök az üzleti portré fotózásra

Habár a portré fotózás egyáltalán nem igényel sok előkészületet, mégis érdemes néhány egyszerű lépéssel felkészülni rá. Összegyűjtöttük a legfontosabb tanácsokat, hogy a fotózás napján garantáltan a legjobb formádat hozhasd.

  • – Gondold végig, milyen érzelmeket szeretnél átadni a képekkel. Mi a fontos a jövőbeli munkaadód vagy az ügyfeleid számara? Ez lehet a szakértelem sugárzása és a barátságos hozzáállás is.
  • – Öltözz úgy, ahogyan munka közben is találkoznak veled. Persze az üzleti portré fotózásra több ruhát is vihetsz. A modern műtermekben már stylist is a rendelkezésedre áll.
  • – Fotózás előtt állj még egyszer a tükör elé. Nézd meg a ruhádat és a hajadat, hogy minden rendben van-e. Ha ellenőrizted a külsőségeket, már csak a fotózás van hátra.

Hogyan használd fel az üzleti portré képeket?

Szerencsére az üzleti portré fotózáson készült képeket rengeteg felületen használhatod. CV-ben és üzleti e-mailekben, illetve a közösségi felületeken is sokkal jobb eredményeket érhetsz el a magas minőségű képekkel. A legfontosabb, hogy a portré képek hangulata összhangban álljon a névjegykártya vagy a Facebook profil, illetve bármilyen egyéb felület stílusával. Az egységes megjelenéssel valódi brandet építhetsz.

Te is megnyerő üzleti portré fotókat szeretnél, amelyeket bárhol használhatsz? Keress minket bizalommal, és egy kellemes hangulatú fotózáson készítjük el a tökéletes képeket!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink