uzleti portre fotozas szerezz tobb cikk

Üzleti portré fotózás: Szerezz több ügyfelet 2021-ben!

Üzleti portré fotózás: Szerezz több ügyfelet 2021-ben!

2021-ben a homályos üzleti portré fotók és LinkedIn profilképek ideje végleg lejár. Akár céges weboldalt üzemeltetsz, akár a közösségi médiában népszerűsíted vállalkozásod, az üzleti portré fotózás az első lépés a sikerhez.

Mi a probléma a homályos, félprofi portré fotókkal?

  • Rossz színben tüntetik fel a vállalkozásod. A telefonnal, házilag készített portré fotókat azonnal kiszúrják az emberek. Ilyenkor a komplett vállalkozásod színvonalát az adott kép alapján ítélik meg. Egy rossz minőségű, homályos és elavult megközelítésű portré kép jelentősen ronthatja a branded megítélését. Gondolj úgy az offline és online felületekre kihelyezett fotóidra, mint az első kapcsolatfelvételre a potenciális ügyfeleddel.
  • Nem a valós képet mutatják. Hiába vagy profi a szakmádban, ha a képeid nem ezt a benyomást keltik. Ha egy Facebook hirdetésen a portré fotód szerepel, rendkívül fontos, hogy a kép éles és megnyerő legyen. Az emberek néhány másodperc alatt felállítanak egy képet a vállalkozásod színvonaláról a látottak alapján. Éppen ezért érdemes profi fotóstúdióban készített üzleti portré fotózáson részt venni.

Hogyan segít az ügyfélszerzésben az üzleti portré fotózás?

Pozitív első benyomást teremt

Amikor ránézel egy terméket vagy szolgáltatást értékesítő üzletember fotójára, minden bizonnyal Te is szinte azonnal kialakítasz magadban egy véleményt a megbízhatósággal és a minőséggel kapcsolatban. Az üzleti portré fotózás hatékonyan segít a pozitív első megítélés elérésében. Olyan portrékat készítünk Rólad, amelyek magabiztosságot sugallnak. Természetesen olyan érzéseket adsz át a képeken, amilyenek az üzleti céljaidnak megfelelnek.

Segít kitűnni a tömegből

Napjainkban az emberek akár több ezer hirdetéssel is találkozhatnak akár néhány óra leforgása alatt. Ezek között kis- és középvállalkozások, illetve multinacionális óriáscégek hirdetései is megtalálhatók. Gondolj bele, hogy a Te vállalkozásod mennyire tűnik ki az offline és online hirdetések tömegéből. Ha a konkurens cégek vezetőinek portré fotóit a sajátod mellé helyezed, melyiket tartod megbízhatóbbnak? Törekedj arra, hogy mindig a Te fotód legyen a legmegnyerőbb.

Offline és online térben is hirdethetsz

Legyen szó akár óriásplakátos offline hirdetésről vagy online marketing kampányról, az üzleti portré fotózáson készült képekkel mindkét lehetőséget kihasználhatod. A jó minőségű képek ugyanis bárhol tökéletesen mutatnak és kiemelik vállalkozásod az átlagos hirdetések világából. Ennek köszönhetően az offline és online felületeken is nagyfokú hatékonysággal érheted el a célközönséged.

Megfelelsz a 2021-es elvárásoknak

Ahogy telik az idő, úgy növekszenek a cégvezetők portré képeivel szemben felállított elvárások. Már régóta nem elég a félprofi, otthon készített fotók használata, hiszen az emberek a képeid minőségével azonosítják a vállalkozásod megbízhatóságát. 2021-ben nagyfelbontású, tűéles és profi fotóstúdióban készített portrékra lesz szükséged.

Üzleti portré fotózás iránt érdeklődsz?

Ha fel szeretnéd pörgetni az ügyfélszerzést, látogass el üzleti portré fotózásra budapesti fotóstúdiónkba!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzéseink